reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Patyku, Patyku, witaj w teutoniowym klubie!!! Ja też mam 4 duże koła- wóz stabilny, a wetrepy nam nie będą straszne:tak:. Jakos mnie w ogóle nie pociągały skrętne koła, klasyka jak zawsze wygrywa u mnie z nowoczesnością...;-)
Mam ( jak i magdziarka) parasolkę w komplecie.

Zastanawiam sie nad kremami z filtrami, bo kupiłam nivea baby, a potem przeczytałam, że od 3 miesiąca dopiero... macie jakieś sprawdzone?

reklama
behemottku też miałam problem co do kremu ale zakupiłam musteli spf50 - krem do ochrony przeciwsłonecznej skóry noworodków, niemowląt i dzieci, do tanich co prawda nie należy ale jako jedyny który udało mi się znaleźć nadaje się dla malutków od 1 dnia:tak:

Patyku, Patyku, witaj w teutoniowym klubie!!! Ja też mam 4 duże koła- wóz stabilny, a wetrepy nam nie będą straszne:tak:. Jakos mnie w ogóle nie pociągały skrętne koła, klasyka jak zawsze wygrywa u mnie z nowoczesnością...;-)
Mam ( jak i magdziarka) parasolkę w komplecie.

Zastanawiam sie nad kremami z filtrami, bo kupiłam nivea baby, a potem przeczytałam, że od 3 miesiąca dopiero... macie jakieś sprawdzone?

:-):-):-):-):-)

Mnie też nie pociągały skrętne koła.
Ja mam krem Linomag Sun
sun_prosto.jpg

a ja się pochwalę moim najnowszym nabytkiem :-):-) miałam nic nie kupować już Melce ale te butki się na mnie rzuciły i to dosłownie:-):-) w sumie większa radocha dla mnie niż dla Małej bo przecież zanim zacznie tuptać to troszkę minie, ale...:-):-):-)

Myszka śliczne te buciki :sorry:

My kupiliśmy na razie to te konkretne rzeczy, a z ubranek to tak na dobrą sprawę jeszcze dużo nam brakuje i się boję, że jak zacznę kupować, to nie będę mogła się oprzeć :baffled: i jestem pewna, że kupię sporo rzeczy spoza listy :-D

Mata - dobra rada - karty płatnicze zostaw w domku:-):-):-) Poza tym, masz przynajmniej kupione konkretne rzeczy, ciuszki to obecnie żaden problem byle TESCO ma :-):-) nota bene buiczki właśnie w TESCO zakupione he he:-) teraz tylko muszę upolować materiał na sukieneczkę dla małej do bucików :) i wywlec maszynę z garderoby :-):-)

Kasiu, ciężko się oprzeć oj ciężko a wszytko dlatego, że te bobikowe ciuszki są po prostu słodkie :)

No właśnie ja nawet zwykłych konkretów nie mam, ot kilka ubranek nowych, a reszta z "odzysku" ale jak to z takimi ubrankami bywa, to za duże, to za grube itp. mało w moim guście, więc szał zakupów ubranek jeszcze przede mną, a że za długo nie dam rady z moimi słoniowatymi nogami chodzić po sklepach, będę brała zapewne wszytsko co mi się spodoba :baffled: ale mąż przeżył zakup wózka (o dziwo nie było mu żal rozstać się z pokaźną sumką) to myslę, że zakup ubranek tez przeżyje ;-) a ja wolę płacić gotówką, bo mam wtedy większą świadomość wydanej kasy, bo jak płacimy kartą, to w ogóle się nie czuje, że kaska z konta wypływa ;-)

W biedronce ostatnio też były ciuszki - bodziaki po 4 zeta i takie tak śpiochy - też parę kupiłam bo były po 5 zeta ale fajne. Doszłam do wniosku, że po tych Tesco i Biedronkach i innych marketach co jakiś czas rzucają ciuszki maluszkowe i można trochę taniej kupić niż w sklepie dziecięcym. Takie body czy śpiochy. Jakość podobna a cena dużo niższa . Poza tym dzidzia szybko rośnie to takie rzeczy nawet nie zdążą się zniszczyć.

reklama
Akurat w Tesco są ciuchy Cherokee i ja je od dawna kupuje Marysi bo są niedrogie a jakosć niektórych jest super. Co prawda ciucholand wygrywa ale nie zawsze się wszytsko upoluje.

Do góry