reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Dziewczyny polećcie mi jakąś dobrą spacerówkę, z regulacją oparcia bo szwagierka pilnie poszukuje i tak się zastanawiamy jaką wybrać :) :-):-)

Asiowo, doskonale cię rozumiem - ja też na kącik Malutkiej mogłabym się patrzeć godzinami, zwłaszcza teraz, jak Melka nadal w szpitalu :)

reklama
Nam dziś przyszła babcia przyzwiozła łóżeczko:-) Stoi już złożone i się wietrzy... ;-)
Teraz to potrafiłabym godzinami siedziec w pokoiku od małej:-) a jak juz tam ona bedzie leżeć to już w ogóle...:-p Nie umiem się już doczekać małej... Z USG termin wyszedł na 21.06 wiec jest szansa, że za 2 tygodnie mała bedzie juz na brzuszku:-)ehhhh... :happy::happy::happy:
Cześć dziewczyny :-)
Asiowo - ja też termin na 21.06 :-) ale mam nadzieję że moja dziecinka będzie wcześniej :-D. Pokój urządzony i często do niego zaglądam... mebelki, łóżeczko, wózek - wszystko stoi i czeka, jak ja na małego gościa :-D Jestem już taka niecierpliwa... Pozdrawiam wszystkie czerwcóweczki :-)

Marlena wiem ze to czekanie jest najgorsze- niby u mnie ma byc lada chwila, a jakos tak sie nie czuje- zero skurczów itp, itd. niby ginka mówiła ze brzuch juz nisko i ze powinno sie przyspieszyc... ale wydaje mi sie ze z moim szczesiciem to pewnie przterminuje sie :eek:
Mata mam taką samą wanienkę z tą kaczuszką tylko kolor morski ;-):-)

reklama
Do góry