reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Magdziarko-ja mam podobny lezaczek do kapania,tylko z babycocoon.Dopiero teraz Maja go polubila,i to musi byc zakryty mokrym recznikiem.

reklama
My będziemy musieli kupić już większy fotelik bo jak mała jest w grubszym ubranku to do górnej krawędzi brakuje z 2-3 cm :szok:no i chyba kupimy ten 0-18, bo jest wyższy i dłużej mała pojeździ tyłem do kierunku jazdy :sorry2:
macie może jakieś typy na te większe foteliki :confused: bo ja zielona jestem :happy:
no i chyba kupię jakąś chustę, bo nie wyobrażam sobie z moim gigantem na rękach zakupy czy też inne wypady :rofl2:

Mata te 2 cm to jeszcze z miesiac albo 2 może minąć a wtedy już będzie siadała więc i fotelik większy będzie ok . Ja z poprzednim fotelikiem miałam inny problem. Z Weroniką - też szybko rosła i była duża a w folteliku zepsuła nam się rączka od ciężaru i musieliśmy fotelik trzymać cały w rękach. Następnym fotelikiem był już taki zwykły siedzący i minusem było to że jak zasnęła to głowa jej leciała do przodu. Ważne jest aby po zamontowaniu lekko jednak był odchylowny do tylu żeby dzidzia jak śpi miała wygodnie.

reklama
magdziarka fajne te kapciuchy:-D

a ten fotelik na który dałam link to dla najmniejszych dzieciaczków nawet jest także można go dostosować do każdego dziecka:tak:

Do góry