reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
My będziemy musieli kupić już większy fotelik bo jak mała jest w grubszym ubranku to do górnej krawędzi brakuje z 2-3 cm
no i chyba kupimy ten 0-18, bo jest wyższy i dłużej mała pojeździ tyłem do kierunku jazdy
macie może jakieś typy na te większe foteliki
bo ja zielona jestem 
no i chyba kupię jakąś chustę, bo nie wyobrażam sobie z moim gigantem na rękach zakupy czy też inne wypady
no i chyba kupimy ten 0-18, bo jest wyższy i dłużej mała pojeździ tyłem do kierunku jazdy
macie może jakieś typy na te większe foteliki
bo ja zielona jestem 
no i chyba kupię jakąś chustę, bo nie wyobrażam sobie z moim gigantem na rękach zakupy czy też inne wypady

mata ja dla Karola miałam coś takiego
EKSKLUZYWNY FOTELIK NOWOŚĆ 2008!!!+ GRATISY!!!! (431727571) - Aukcje internetowe Allegro
korzystał z tego fotelika prawie do trzeciego roku także polecam
tylko ja mam innej firmy maagy czy jakoś tak
EKSKLUZYWNY FOTELIK NOWOŚĆ 2008!!!+ GRATISY!!!! (431727571) - Aukcje internetowe Allegro
korzystał z tego fotelika prawie do trzeciego roku także polecam
tylko ja mam innej firmy maagy czy jakoś tak
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Mata te 2 cm to jeszcze z miesiac albo 2 może minąć a wtedy już będzie siadała więc i fotelik większy będzie ok . Ja z poprzednim fotelikiem miałam inny problem. Z Weroniką - też szybko rosła i była duża a w folteliku zepsuła nam się rączka od ciężaru i musieliśmy fotelik trzymać cały w rękach. Następnym fotelikiem był już taki zwykły siedzący i minusem było to że jak zasnęła to głowa jej leciała do przodu. Ważne jest aby po zamontowaniu lekko jednak był odchylowny do tylu żeby dzidzia jak śpi miała wygodnie.
mata-kow
Lorcia dzięki za namiary 
Kasiu ale mała w 2,5 miesiąca urosła 12 cm
dlatego 2 cm to malutko, bardzo malutko ;-)

Kasiu ale mała w 2,5 miesiąca urosła 12 cm
dlatego 2 cm to malutko, bardzo malutko ;-)mata-kow
Azile drożdży nie jem ;-) a tak poza tym, to się cieszę, jak cokolwiek uda mi się spokojnie zjeść 

reklama