reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
Mąż dzisiaj w końcu znalazł foteliki 0-18, ale okazało się, że w naszym aucie nie da rady ich montować tyłem :-(jedynie przodem... no i zdecydowaliśmy się na fotelik 9-25 fotelik CONECO ZENITH + jeździk + kurier GRATIS (517714199) - Aukcje internetowe Allegro (czerwony), bo skoro i tak trzeba montować fotelik przodem, to lepiej juz wziąc większy, żeby na dłużej był :sorry:
ale teraz nie wiem co robić, bo na jazdę pzodem jest za wcześnie, a w nosidełku się nie mieści, główka sporo już wystaje (z 5 cm lekko:sorry:) i nie wiem co dla niej bezpieczniejsze...

No właśnie Ania moja to potrzebuje spory zasięg.
Moje dzisiejsze zakupki:
Koszula dla Olka 19 zł

Spodnie dla braci. Super mi się podobaja. Na wiosnę powinny być dobre:

Bluza dla Antka:

I jeszcze kilka innych ale nie będę się chwaliła....Ciekawe co Kasiau zakupiła.

Madzia świetne te ciuchy. Koszula jest ekstra!!!!!!!
My właśnie jutro planujemy zakupy. Dzieci pójdą do kina na Madagaskar a my po sklepach w tym czasie:-)

Ubranka w Reserved sa superanckie a na przecenach można kupić za grosze..ale dla dziewczynek jest o wiele wiele wiecej
trafne spostrzezenie:-) u nas dla dziewczynek 3 polki a dla chlopcow 1:tak:
ale ostatnio na wyprzedazy w Next udalo nam sie kupic kilka fajnych koszulek dla Bruna bo tak szybko ostatnio urosl ze wszystkie rekawki 3/4 :-D

reklama
Do góry