agusia04
Czerwcowa mama'08
A ja już mam;-)A ja nie moge się doczekac kiedy kupie pierwsze buciki dla Antosia.
Tylko tak sobie terazz myślę, że jak bedzie na nie pora to mogą okazać się za małe. Ale nie mogłam oprzeć sie pokusie:-)Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
A ja już mam;-)A ja nie moge się doczekac kiedy kupie pierwsze buciki dla Antosia.
Tylko tak sobie terazz myślę, że jak bedzie na nie pora to mogą okazać się za małe. Ale nie mogłam oprzeć sie pokusie:-)Jak przyjdzie pora Oli na chodzenie to pewnie popytam się Ciebie jakie polecasz konkretnie...Ja do chodzenia kupuję buciki Bartka i buciki profilaktyczne. Żadnych innych..bo można zrobic dziecku krzywdę. Te profilaktyczne nie są ładne ale się sprawdzają.
Tymczasem, te które ma są tylko i wyłącznie po to aby małej było ciepło w nózie jak wychodzimy 
Najtańsze ma firma Postęp, Profilek,potem jest Memo( dość drogie - w zasadzie już koryguje)A nie wspomnę ile teraz płacę za typowe buty ortopedyczne , robione na stopę na wymiar.....
DziękiNie ma jak rady doświadczonej mamy...
A gdzie zaopatrujesz się w te buty? Są w sklepach dziecięcych?
bo odpowiednie butki to na pewno będzie miała, bo jestem zdania lepiej mniej, a lepszej jakości 
Magda - jeśli cena nie ma znaczenia to poszukaj Superfitów - są lżejsze niż Bartki;Ja do chodzenia kupuję buciki Bartka i buciki profilaktyczne. Żadnych innych..bo można zrobic dziecku krzywdę. Te profilaktyczne nie są ładne ale się sprawdzają.
(chociaż chodzą słuchy,że Bartki się "zepsuły")
cwaniaczek ale mały pudzianek mi rośnie no i dziś tez tak stanął a ja siedziałam na kanapie i tak już został
też byłam w szoku