reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

a ja nie patrzę na firmę ale na jakość i wykonanie:tak: w domu oczywiście tylko w skarpetkach a na spacerek to się okaże w praniu:tak:
Bartek jak dla mnie zbyt ciężki i za samą nazwę się przepłaca:dry:
Azile dobrze piszesz:tak:

reklama
A my jak wszystko dobrze pójdzie ( już 3 razy przekładali z powodu lekarzy) mamy wizytę w LUX MEDzie 21 stycznia i u neurologa i ortopedy poza tym usg brzuszka (dla mojego spokoju czy wszystko tam ok) i zapytam o buciki :tak:

Dziewczyny, mam takie pytanie bardzo na czasie...
Jak ubieracie swoje pociechy na te mrozy? :confused:
Ja ubieram body z długim rękawem, rajtuzy, spodnie, grube skarpety i sweter a potem pakuje ja w kombinezon i śpiwór w wózku... :tak: Myślicie, że ubieram ją odpowiednio? W sumie nigdy nie była zgrzana, ani zmarznięta, czasami tylko miała chłodne rączki, ale rękawiczek nie toleruje:baffled:(chowam jej w rękaw kombinezonu).

Joasiek ja ubieram Mikosia podobnie jak ty:tak: i też nie jest zgrzany czy spocony:tak: choć wydaje mi się że wszystko zależy od kombinezonu:blink: mój tzn. Mikosiowy nie należy do zbyt ciepłych stąd na rajstopki ubieram jeszcze spodenki:tak:

Dobrusia ma body na długi rękaw, rajstopy, rękawiczki, czapeczka, kombinezon na polarku, a jak jest bardzo zimno o jeszcze sweterek, skarpetki, i czasem szalik. Na spacer w wózku kołderka/kocyk.

U nas rajstopki, body dł. rękaw, spodnie, skarpetki x2, sweterek lub dresowa bluza i kombinezon ocieplany polarem ponadto czapa,szalik i rękawiczki a przykrywam go jeszcze kołderką i ochraniaczem na wózek

U nas body dł. rękaw, rajstopy, 2x skarpety, spodnie, bluza dresowa lub sweter, czapa, szalik, rękawiczki i kombinezon ocieplany polarem ponadto kołderka i ochraniacz na wózek i Jasio nie jest przegrzany:no:

sorrki za dwa razy ale coś mi komp szwankuje

reklama
u nas goby z dł rękawem i golfem, rajtki;-) jakiś dresik lekki , ciepłe skarpeciachy , kombinezon, czapa, rękawiczki i w śpiworek;-)

Do góry