reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Darunia:-D:-D:-D:-D:-D

Mamoot już wszystko napisała a ja tylko dodam że się z nią zgadzam:tak::-D
z tego co pamiętam elefhanten czy jakoś tak też ma fajne buciki:tak: niestety wszystko co dobre jest drogie:baffled:

reklama
Nam dziś ortopeda powiedził, że po domu najlepiej boso lub skarpetki antypoślizgowe a jak zacznie chodzić to po 5 tyg mamy sie pojawić i pogadać o bucikach więc pewnie wtedy coś więcej napiszę ;-)

Mamoot, dziekuje:tak:
Na bucikach nie chce oszczędzać, według mnie na tym etapie to najwazniejszy element garderoby, nie chce pózniej sobie zarzucać, ze z mojej winy Paulinka ma problemy... :tak:

Mam dokładnie takie samo podejście. Wojciaszek miał do tej pory same Bartki.
Wydaje mi się, że również dobre sa butki Bata, a trosze tańsze od Bartka.

A w ogóle to Bartki są fajne :-D:rofl2: :-p taki żarcik mały ;-)

No ba!!!:-)

Też uważam, że po domu najlepiej boso (latem) albo w ABS-ach (zimą).
Moim zdaniem to jest najlepszy typ ABS-ów

Mam_dziecko/Skarpetki ABS STERNTALER 19/20 Wiosna (560174091) - Aukcje internetowe Allegro

Sprawdzone przez Wojtka w 100 %. Dobrze trzymają sie nóżki, nie przeszkadzają w chodzeniu (tak jak takie bardziej ogumione skarpetki), świetnie trzymają sie podłogi (lepiej niż skarpetki z takimi małymi antypoślizgowymi kropeczkami). Minusem jest cena, ale jeśli w ciągu roku Wojtek miał tylko 3 pary (i do tego ich nie zużył - bedą dla Stasia), to uważam, że warto. No i cieplutkie frotte na zimę. Bardzo polceam.:-)

Ostatnia edycja:
Mamoot świetne te skarpetki bardzo dziekuję za podpowiedź muszę tylko sprawdzić czy mają większe bo Jasio ma już nóżkę 14 cm :szok: (mierzyłam od pięty do dużego palca - trochę byłam w szoku ale ma to po tatusiu) martwię się tylko, że będzie miał problem z kolanami jak za szybko będzie rósł :-(

Mamoot super skarpetki:tak: na pewno się skuszę:tak:
ja coś podobnego dla Karola zakupiłam bo mi w kapciach nie chce chodzić a jednak w samych skarpetach na panelach co chwila się ślizgał i przewracał:sorry2:

Mam dokładnie takie samo podejście. Wojciaszek miał do tej pory same Bartki.
Wydaje mi się, że również dobre sa butki Bata, a trosze tańsze od Bartka.:-)

Krzym teraz nosi Batę (wcześniej też tylko Bartki) i jest zadowolony .(nie chciał zdjąć po przymierzeniu)... my też, bo są tańsze ;-)

reklama
Do góry