reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

No i ja też amrta już znalazłam że w Cubusie.:-(pewnie drogie bo Cubus do tanich nie należy. Ja mam w warszawie ukochany lumpeks i jak tylko będę w Warszawie to robię szturm.

reklama
A ja mam prawko już 10 lat! Właśnie policzyłam. No i o tyle mam dobrze, że miałam pierwsza prawko niż Marcin i to ja go "uczyłam" jeździć. On nigdy nie komentował mojej jazdy.

A z ciuszków to najbardziej lubię H&M. Tyle, ze sa drogie. Wojciaszkowi więcej kupowałam nowych ciuszków. A Stasiowi kupuje mało. A jeśli to nie nowe tylko w second handach.

No to zapraszam!:-)
Tylko,ze ta taniosc to jest w porownaniu z belgijskimi zarobkami,nie polskimi:-(
Np.bluzeczka dla Mai kosztowala 6 euro,co tutaj jest nie za drogo,ale jak przeliczyc to to jest ok.27zl.
Ale jest tez taki sklep Zeeman,w ktorym sa rozne rzeczy do domu,no i ciuchy dla dzieci i doroslych i tam juz placi sie za podobna bluzeczke 2-3 euro.Tylko trzeba dobrze patrzec,bo sa czasem wady fabryczne i nie zawsze dobra jakosc.Ale niektore rzeczy tam to cudenka!:-)

Ja też lubie H&M. Ile kosztuje w sklepie H&M body na krótki rękaw? Kupiłam na allegro za 10zł jedno i tak się zastanawiam, czy nie przepłaciłam:confused:

reklama
Do góry