reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

Niom :-D chyba tak.

Czarna bo kolor zielony jest ładny i daje takie ukojenie - my mamy pokój dzienny w kolorze zielenia a raczej są tam dwa odcienie zieleni.
Samusiowi będzie napewno dobrze.

reklama
U mnie tez kolor w pokoju dzidziusiowym zielony, tylko taki jasny.:tak:
Za to jak kupowalismy z M ubranka, to on mowil co chwile, "znowu niebieski, znowu niebieski" i w rezultacie wiekszosc ubranek jest zoltych! :szok::crazy:

A to powóz naszej dziecinki, wreszcie w domku!! Nasz dzidziusiowy pokój też w bardzo jasnej zieleni!!

Załączniki

• PHTO0108.JPG
    PHTO0108.JPG
    474,5 KB · Wyświetleń: 63
  • PHTO0109.jpg
    PHTO0109.jpg
    643,9 KB · Wyświetleń: 49
ale on ladny jak sie do rozlozy:tak::tak::tak:
mam pytanie do Ciebie Ula...czy przeslalabys mi instrukcje do tego wozka?tzn jak masz jakis skaner albo cus, bo mi nic nie wyslal. o ile ona nie jest jakas duza.bo dostalam sam wozek i tak wlasciwie to sie tyklko domyslamy jak sie go sklada, rozklada a nie chcemy czegos zepsuc na wejsciu.

Blond to może byś mi przesłała na priva Twój adres e-mail, a ja Ci zeskanuję te instrukcję i prześlę, ok?

magdziunia u nas w instrukcji napisali uwagę dot. prowadzenia wózka " Niniejszy produkt nie jest dostosowany do uprawiania joggingu,jazdy na wrotkach ani rolkach" a niby ma sportowe zawieszenie. Ale jak czytam tę instrukcję, to trzeba by wogóle z domu nie wychodzić żeby go nie zniszczyć:rofl2:
hahaha dobre w moim tego nie ma czyli moge sie uczyc na rolkach????????

Małaulka śliczniutki prawdziwy Mercedes:)))

reklama
Do góry