reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

reklama
Justynko bardzo ładne. Ja właśnie też mam na początek taki kosz, tylko jak chciałam znaleźć zdjęcie u Martyny, to się okazało, że w sumie to nie mam :baffled:.
A widzę, że też korzystałaś z tych koszyków na kółkach. Dla mnie to było poręczne, wszystko na swoim miejscu.
A łóżeczko Laury eleganckie :happy:

Czarna my postawiliśmy Martynie tapczanik odwrotnie i oparcie jest od zew strony, a noc podkładam jej duże poduchy jakby się za mocno wierciła. Na razie tylko raz się zsunęła bez szwanku, na pupę :sorry2:

tak:tak: Kasiu, dla mnie bardzo praktyczne- wszystko poukładane, na swoim miejscu i jednocześnie zaraz pod ręką, wystarczy sięgnąć.Na półeczce trzymam butelkowe sprawy a w koszyku pampersy,tertra, chusteczki itd... Teraz tez będę tak korzystać.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ciril fajne zakupki!:tak:
justyneczka super
A z tymi koszyczkami to naprawdę dobry pomysł
Ile tu można się rzeczy ciekawych dowiedzieć!:rofl2:

Do góry