reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

A ja dla Rafalka wlasnie w kwiaty chcialam kupic ale w koncu padlo na inna firme ktora nie miala kwiatkow...a moze bedzie jednak Rafalka u mnie a nie Rafal:)))
no wlasnie bo u nas jak narazie nie bylo jeszcze pomylki co do plci:)

reklama
Tez bym sie smiała jakby sie nam dziewczynka urodziła :-D U mnie 3 lekarzy twierdziło, ze chłopak, a we wtorek na USG, lekarz do mnie "no tak pierwsze co mały zrobił to jajami zaświecił" he he :-D

EWELA sliczny wozek A czy on nie jest osobno gleboki a osobno spacerowy ????????? Ze pozniej ta bude sciagasz i zakladasz spacerowke Bo ja mam bardzo podbny wozek i wlansie osobno to i to :-)

A to są aplikacje, które kupiliśmy w LM i gwiazdki:

Antuanet pisze:
00000003.JPG

Dziewczynki chcemy z Patrykiem w koncu kupic takie aplikacje, najlepiej z Kubusiem Puchatkiem własnie. Nie wiecie gdzie cos takiego mozna dostac?? Magdziunia Ty kupiłas w Leroy Merlin, to wiem. A ciekawa jestem gdzie Anetka kupila?? Widziałyscie gdzies takie??

reklama
Dziewczynki chcemy z Patrykiem w koncu kupic takie aplikacje, najlepiej z Kubusiem Puchatkiem własnie. Nie wiecie gdzie cos takiego mozna dostac?? Magdziunia Ty kupiłas w Leroy Merlin, to wiem. A ciekawa jestem gdzie Anetka kupila?? Widziałyscie gdzies takie??
Martynka1987 ja kupiłam w takim dużym "dzieciowatym" sklepie u nas:tak: Te z allegro jakoś nam się nie podobały no i drogie były....

Do góry