magdziunia
Październikowa Mama'08
Ach ... najważniejsze, że mały ma nowe i może spać w nim.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak na pewno odwiedzę parę sklepów, bo jednak muszę "poczuć" wózek w dłoni ;-):-)ANNA22 wygląda rzeczywiście fajnie. Oczywiście wszystko to kwestia gustu. Najlepiej podejść do jakiegoś sklepu i obejrzeć na żywo.
Dziękuje Kochana ;-):-)ANNA powodzenia w szukaniu wozia :-)
No właśnie bardzo mi zależy na dużych, pompowanych kołach..Aniu tak jest fajny ten wózek - ja widziałam taki sam jak byłam jeszcze w ciąży i pan w sklepie go zachwalał, ale wiadomo - sprzedawca przeważnie tak będzie nakręcał klienta na kupno.
Komfort jazdy jest bardzo ważny i takie duże koła są fajne - ja mam przy swoim X-Landerze i podczas tej zimy już nieraz wybrnęłam ze śniegu.
Ojojoj, dobrze jednak, że udało się coś szybko znaleźć..;-)A mój Sami ma zmienione łózeczko. Jego starsza siostrzyczka(Niki) tak wariowała że złamała bok. Myślała ze utrzyma jej ciężar
Szybki tel do bratowej i mały spi już w innym łóżeczku
A juz sie bałam ze kolejny wydatek nas czeka
![]()
A ja własnie dostałam taka spacerówke - czerwoną
SUPER WÓZEK SPACERÓWKA SORENTO GWARANCJA 12m! (558607994) - Aukcje internetowe Allegro