reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

U nas w gondoli jeszcze kupa miejsca hehehe, bo jest naprawdę duża. Materacyk też sie da robić na półleżaco wiec żle nie jest.

A chyba kupię to co proponuje Madziunia jako taka zapasowa spacerówka, bo nasz wózio nie miesci sie do naszego duuuuzego auta;-). Ta spacerówka będzie na stałe u mamy, która bedzie sie nią zajmować jak wróce do pracy.

reklama
No właśnie ja chcę odciążyć trochę teściową - mieszkamy na pierwszym piętrze i ona też a schodzić z X-landerowską spacerówką to dla niej wygodniej będzie.

Ja już sie nauczyłam ściagać wózek po stopniach...nie jest xle, tylko dziecko lekko wstrzasnięte:tak:

Dokładnie tak i już nie ryzykuję tak.
Najpierw znoszę stelaż (jak narazie nikt nie buchnął jeszcze) a później małego w gondoli.

A z taką lekką spacerówką to będzie łatwiej.

Ale muszę zrzucić parę kg ... hehehhe .... bo naprawdę zauważyłam że sapię jak parowóz. Może to przez kurtkę i sweter - niech już będzie wiosna a najlepiej lato.

reklama
Do góry