reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

reklama
Hej :-) to i ja się dołączę do Waszej dyskusji
my mamy mutsy 4rider zielony i dokładnie tak bedzie wygladac nasza spacerowka:
Mutsy 4Rider spacerowka (535304935) - Aukcje internetowe Allegro
już nie mogę sie doczekać kiedy się do niej przesiądziemy :-) o parasolce narazie nie myślałam bo u nas nie ma chodnika :wściekła/y: i cały czas myślałabym tylko kiedy i które koło pierwsze odpadnie
A z wózka jestem ogólnie zadowolona ale przykrycie gondoli ma za niską osłonę:wściekła/y: i Alicji muszę buźkę pieluszką osłaniać jak wieje.

Są jeszcze takie deseczki na kółkach. Używane na allegro swego czasu za 120 zł widziałam. Ale ten wózeczek, to też niezła ciekawostka

U nas te deseczki sa bardzo popularne- i z tego co widzę świetnie zdają egzamin. Może też sobie kupię jedna na zapas ;P Często też widzę juz całkiem duże dzieci- 4, 5 letnie w podwójnych wózkach z maluszkami. Uważam, ze w tym wieku wózeczek to juz przesada- dlatego deseczka tak mi się spodobała :-)

Hejka!A czy któraś z Was ma może wózek X-lander model X-1?MAmy narazie porzyczony od siostry i chcemy teraz kupić jakiś fajny,zwłaszcza że w wakacje chcemy jechać w góry,no i ogólnie jeździmy po różnych terenach typu lasy,łaki etc.W sumie ten wóżek jest w miarę tani,a opinie są dosyć dobre,ale chcę się Was poradzić mamuśki,bo jesteście teraz na bierząco:-)w sumie to chcieliśmy kupić jakiś z przekładaną rączką,coś podobnego do x-landera,ale ceny są kosmiczne,chyba że któraś z WAs mogłaby coś podobnego doradzić i dobrze by było z przekładaną rączką,no i nie drogi,a sumie to max chcielibyśmy przeznaczyć 1500zł,ale to już max

Ostatnia edycja:
Moli ja mam X-Landera i jestem zadowolona.
Ale spacerówkę to chcemy kupić taką parasolkę. W samochodzie zajmuję mało miejsca a do spacerów zostawiam na miejscu w domku tą X-Lander`owską.

reklama
moli sprawdza się X1, sprawdziła mi sie zarówno na błocie jak i w sniegu, nawet na padoku, do lasu mam 50 m, więc nadaje się na wertepy, tylko ja mam teraz założoną gondole.

Do góry