magdziunia
Październikowa Mama'08
Też nie narzekam na X-Landera - na śniegu, wertepach sprawdził się na 100.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a dziś złapałam gume, M skleja właśnie dętke, zrobie kiedyś zdjęcie błotka i przesle
Kiedy można przesiąść się na spacerówke bo u mnie gondola jest już maława
Ja juz tez tylk czekam na wiosne, by Bartek siedział, bo gondola jest juz na styk. A mam Quinny Speedi. Zreszta,wiedziałam ze w gondoli długo nie pojezdzi, dlatego szukałam duzej spacerówki, stąd mój wybórA jako wózek sprawdza się rewelacyjnie i na plaskim i na wertepach (mieszkam na wsi),no i jest lekki i bardzo łatwo sie składa
![]()
ja też już się nie mogę doczekać aż będzie ciepełko,Miki na styk z gondolą,nie chcę zeby sie chlopak denerwowal,ze mu przyciasnawo...nawet wczoraj galy mi wyszly jak zalozylam mu spiochy na noc nr68 i juz stopki sa na swoim miejscu,nie lataja w nich...jak ten maly urwis rosnie...
Dziękimalenko81:-)te usmiechy sa zarabiste,a do tego sie wogole u niego nie zmieniaja...rano zawsze nas wita tym cwaniakowym usmieszkiem i zaczepia lapka mojego M jak jeszcze spi ghihihmiałam już wcześniej napisać - obłędne to zdjęcie Mikusia!