reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

reklama
a dziś złapałam gume:), M skleja właśnie dętke, zrobie kiedyś zdjęcie błotka i przesle

Kiedy można przesiąść się na spacerówke bo u mnie gondola jest już maława

Ja juz tez tylk czekam na wiosne, by Bartek siedział, bo gondola jest juz na styk. A mam Quinny Speedi. Zreszta,wiedziałam ze w gondoli długo nie pojezdzi, dlatego szukałam duzej spacerówki, stąd mój wybór :) A jako wózek sprawdza się rewelacyjnie i na plaskim i na wertepach (mieszkam na wsi),no i jest lekki i bardzo łatwo sie składa :)

Ja juz tez tylk czekam na wiosne, by Bartek siedział, bo gondola jest juz na styk. A mam Quinny Speedi. Zreszta,wiedziałam ze w gondoli długo nie pojezdzi, dlatego szukałam duzej spacerówki, stąd mój wybór :) A jako wózek sprawdza się rewelacyjnie i na plaskim i na wertepach (mieszkam na wsi),no i jest lekki i bardzo łatwo sie składa :)

my też jeździmy Quinny speedi i czekamy na ocieplenie żeby przesiąść się do spcerówki, bo gondola już przyciasnawa. Ogólnie wózeczek barrdzo fajny, zwłaszcza "terenowe" zawieszenie- my codziennie chodzimy na spacerki z psem i wózek świetnie sprawdza się na polankach i boiskach. Jedyne co, to w sklepach z wąziutkimi alejkami nie zawsze się mieścimy- szeroki rozstaw kółek tylnich.... Ale na szczęście raczej wszędzie jest szeroko ;-)

sylwia76 Mam pytanko- czy twój speedi na barierkę poprzecznąś w wersji spacerowej? Mojemu brakuje tego gadżetu i nie za bardzo wiem, gdzie cos takiego można by dokupić... Znalazłam na niemieckim eBay'u:
FRONTBÜGEL FÜR QUINNY BUGGY SPEEDI SX & ZAPP 2009 NEU on eBay, also Quinny, Jogger, Kinderwagen -tragen, Baby (end time 15-Feb-09 08:43:49 GMT)
nie wiesz czy w Polsce znajde gdzieś cos takiego?

ja też już się nie mogę doczekać aż będzie ciepełko,Miki na styk z gondolą,nie chcę zeby sie chlopak denerwowal,ze mu przyciasnawo...nawet wczoraj galy mi wyszly jak zalozylam mu spiochy na noc nr68 i juz stopki sa na swoim miejscu,nie lataja w nich...jak ten maly urwis rosnie...

ja też już się nie mogę doczekać aż będzie ciepełko,Miki na styk z gondolą,nie chcę zeby sie chlopak denerwowal,ze mu przyciasnawo...nawet wczoraj galy mi wyszly jak zalozylam mu spiochy na noc nr68 i juz stopki sa na swoim miejscu,nie lataja w nich...jak ten maly urwis rosnie...

miałam już wcześniej napisać - obłędne to zdjęcie Mikusia!

O jeju, ja też nie mogę się doczekać tego dnia, w którym pożegnamy gondolę :tak:.
Nie dość, że jest już bardzo ciasno, to do tego Mała podnosi się do połowy i denerwuje, że nic nie widzi.

Co do rozmiarów, to my kupujemy na Niunię 72-74 :-). Co prawda ma 62cm, ale to się wszystko na boczki rozciąga.. :-pZ wiadomych powodów.. :-)

Madziu śliczna spaceróweczka ale mi sie wydaje ze te kółka jakies takie plastiki:sorry2::sorry2::sorry2: i bałabym się że zaraz się połamie:nerd::nerd::nerd::nerd: i ta pozycja pół leżąca dla mnie odpada ale to tylko moje odczucia;-) Bo wizualnie super

ten jest może drogi ale fajniutki

CHICCO CT04 WERSJA ZIMOWA+BARIERKA CHICCO WYS 12H (546492463) - Aukcje internetowe Allegro

CHICCO MULTIWAY 2009 GWARANCJA PL, dost. W-wa (543515420) - Aukcje internetowe Allegro
ten tez fajniutki
CHICCO LITE WAY 2009 GWARANCJA PL, dost. od ręki! (543516423) - Aukcje internetowe Allegro

szkoda że ja mam juz spacerówki:((((

reklama
Czarna ja mam spacerówkę w zestawie z X-Landerem a teraz szukam czegoś lżejszego i dlatego wybrałam taki.
Ale te Chicco też niczego sobie.

Do góry