Nawet nie wiem za ile sprzedaje, bo już inna czerwcowa go zaklepała. Na pewno jej się opłaci, bo kupiła zupełnie nowy. Jeśli coś się zmieni to napiszę cenę i dam znać. Wózek jej w Krakowie, ale wysyłka to żaden problem.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nawet nie wiem za ile sprzedaje, bo już inna czerwcowa go zaklepała. Na pewno jej się opłaci, bo kupiła zupełnie nowy. Jeśli coś się zmieni to napiszę cenę i dam znać. Wózek jej w Krakowie, ale wysyłka to żaden problem.
Nie polecam. Raczka jest w takim dziwnym ulozeniu ze prowadzi sie bardzo przecietnie. Jedyne co fajne to kola i to ze gondola jest jednoczesnie spacerowka. Chociaz w tych faldkach spacefowki bardzo gromadzi sie brud i okruszki. Najlepiej wybrac sie do sklepu i samemu ocenic ale dla mnie porazka....Tydzień temu byliśmy z mężem oglądać wózki i chyba zdecydujemy się na mothercare xpedior.
Czy jakaś mama z UK miała ten wózek?
Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom
a ile ma Adaś?szczerze powiem licze na to że do porodu mój syn zacznie lepiej spacMiMeMi, Martyna, u nas właśnie na odwrót, synek najlepiej śpi w łóżeczku, więc spacery planuję tak, żeby na nich nie zasnął. Wózka oczywiście używamy codziennie, ale głównie jako transport np na plac zabaw, gdzie on się może wybiegać i wyszaleć.