Nawet nie wiem za ile sprzedaje, bo już inna czerwcowa go zaklepała. Na pewno jej się opłaci, bo kupiła zupełnie nowy. Jeśli coś się zmieni to napiszę cenę i dam znać. Wózek jej w Krakowie, ale wysyłka to żaden problem.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nawet nie wiem za ile sprzedaje, bo już inna czerwcowa go zaklepała. Na pewno jej się opłaci, bo kupiła zupełnie nowy. Jeśli coś się zmieni to napiszę cenę i dam znać. Wózek jej w Krakowie, ale wysyłka to żaden problem.
Nie polecam. Raczka jest w takim dziwnym ulozeniu ze prowadzi sie bardzo przecietnie. Jedyne co fajne to kola i to ze gondola jest jednoczesnie spacerowka. Chociaz w tych faldkach spacefowki bardzo gromadzi sie brud i okruszki. Najlepiej wybrac sie do sklepu i samemu ocenic ale dla mnie porazka....Tydzień temu byliśmy z mężem oglądać wózki i chyba zdecydujemy się na mothercare xpedior.
Czy jakaś mama z UK miała ten wózek?
Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom
a ile ma Adaś?szczerze powiem licze na to że do porodu mój syn zacznie lepiej spacMiMeMi, Martyna, u nas właśnie na odwrót, synek najlepiej śpi w łóżeczku, więc spacery planuję tak, żeby na nich nie zasnął. Wózka oczywiście używamy codziennie, ale głównie jako transport np na plac zabaw, gdzie on się może wybiegać i wyszaleć.