reklama

Wózki, wózeczki...

Eh z tym wózkiem ciężka decyzja. Ja już na model zdecydowałam się. Chciałam wózek w wersji turkusowo-brązowej:
Hauck Malibu 3IN1 Travel System pram buggy Turquoise on eBay (end time 23-Apr-11 09:39:48 BST)

A tu nadaża się okazja kupna tego samego modelu w kolorystyce czerwonej. Ja do końca nie jestem przekonana do czerwonego
HAUCK MALIBU ALL IN ONE TRAVEL SYSTEM BRAND NEW BOXED on eBay (end time 12-Apr-11 12:32:19 BST)
Co Wy na to? może bez sensu wybrzydzam? Może powinnam skorzystać z okazji? Dodam,że chodzi o nowy wózek , który został wypakowany do prezentacji.

Wstawiłam linki, ponieważ obrazki nie chciały się wczytać.

Ostatnia edycja:
reklama
Kwestia koloru to sprawa indywidualna i chyba nie jest najistotniejsza. A skoro trafia się okazja..
Do wielu kolorków można przywyknąć i z czasem je nawet polubić :) Może jedynie w przypadku bardzo jasnego koloru miałabym duże wątpliwości, bo to faktycznie nie jest zbyt praktyczne w wózku ;)

Jestem tego samego zdania,że kolor jest najmniej ważny. Same jednak wiecie jak to jest kiedy coś sobie upatrzymy, nastawimy się a tu bęc. Chyba wezmę ten czerwony, nie mam zbyt wielkiego budżetu a tu jeszcze tyle zakupów przede mną...
No ale Ładny ten czerwony czy nie? Chyba taki uniseks?

karolaola
może rzeczywiście jest troszkę cięższy skoro znalazłaś dokładną jego wagę, ale naprawdę, wygląda na lżejszy i jeździ się nim jakoś lżej niż x landerem... chyba, że sobie to wmówiłam, bo chciałam poszukać czegoś właśnie innego niż x landera. w poniedziałek mąż pójdzie go wybadać od strony technicznej , bo ja mogę sobie go wizualnie obejrzeć i bryknąć się po sklepie :) zobaczymy co on na ten wózeczek
a firma z tego co mi Pan mówił w sklepie, nie reklamuje się , mają katalogi, nie mają nawet chyba strony internetowej, na allegro ktoś te wózki ma też do sprzedania...ale firma dobrze prosperuje, nawet mi Pan zeszyt pokazywał ile wózków zostało sprzedane
i ile ludzie zamówili, np. wpłacili zaliczkę, a wózek odbiorą w lipcu, sierpniu
ale wczoraj też byłam ogładać wózki i nie podoba mi się narazie nic innego, chyba się na ten DIVERSO nastawiłam w obecnej chwili :) :-)

jaskółka obydwa są b. ładne choć dla mnie z przewagą dla turkusowego... Ale jak jest duża różnica w cenie to pewnie bym kupiła czerwony. Będzie jeszcze wiele innych wydatków...

jaskółka-czerwony bardzo fajny ....bedzie Cie widac z daleka.
niby kolor malo istotny ale ja sobie z tego wielki problem zrobilam...niby duzo fajnych kolorkow ale nie mam pojecia ,bo niby te jasne mi sie podobaja ale zywe kolory tez wiec jestem w kropce.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry