reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki, wózeczki...

reklama
dziewczyny a słyszałyscie jakies konkrety na temat MaxiCosi Mura 4 ja własnie zastanawiam sie nad opcja 3w1 , wiem ze nie jest za lekki ale to mi nie przeszkadza, no i gondole ma duza .... macie jakies konkretne info z pola "walki" ;-)na temat tych wózków ??

dziewczyny a słyszałyscie jakies konkrety na temat MaxiCosi Mura 4 ja własnie zastanawiam sie nad opcja 3w1 , wiem ze nie jest za lekki ale to mi nie przeszkadza, no i gondole ma duza .... macie jakies konkretne info z pola "walki" ;-)na temat tych wózków ??

Na pewno nie będzie przeszkadzała Ci waga wózka? Miałam taki ważący 16kg i strasznie ciężko się go prowadziło..(nie mówię tu o wnoszeniu go gdziekolwiek) ale dla mnie sam spacer był strasznie męczący;-)
Ja już nigdy nie popełnię tego błędu i nie kupię ciężkiego wózka.
W ogóle zastanawiam się czy nie lepiej kupić na początek wózek z gondolą tylko, a spacerówkę dokupić później, jakąś lekką.

szuszu, chyba bym tak dzisiaj zrobiła, że samą gondolę.. i to jeszcze poszukałabym w używanych, a potem zainwestowała w lepszą spacerówkę;).

A ja mam pooodwójny problem, bo potrzebuję podwójny wózek. Już mam wybrany(inny niż deklarowałam), ale cena w polsce moim zdaniem 'zabija' jak na taki okres czasu, więc poluję na brytyjskim ebayu :O

Znalazłam coś takiego, jest leciutki i podoba mi się, ale cena dość wysoka..ech..sama już nie wiem. Jak tak dalej pójdzie to mój synek nie będzie miał wózka:-D

SZUSZU ale tylko bys ten wozeczek kupila czy dodatkowo? bo jak na dodatkowo to wg mnie za drogi, a jak na wylaczny to za male kolka, nie ufalabym mu...
ach szuszu, NA PEWNO COS ZNAJDZIESZ!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry