reklama

Wózki , wyprawka i inne

reklama
Przez to tempo w jakim się wypakujecie zmobilizowalam się do ubrania kołyski w sypialni. Muszę ją teraz czymś zakryć żeby kicia się w niej nie zadomowiła;-)
IMG_20170209_134602.JPG

Załączniki

• IMG_20170209_134602.JPG
    IMG_20170209_134602.JPG
    232,8 KB · Wyświetleń: 500
  • IMG_20170209_134602.JPG
    IMG_20170209_134602.JPG
    232,8 KB · Wyświetleń: 131
Kicia jak na razie upatrzyla sobie spanie pod kołyską, ale w łóżeczku już ją parę razy przylapalam przez co rożek już chyba z 3 razy prałam. No cóż dla niej to też nowe przedmioty musi się do nich przyzwyczaić. Lepiej teraz niż jak później na malego mi będzie wchodzić.

Kicia jak na razie upatrzyla sobie spanie pod kołyską, ale w łóżeczku już ją parę razy przylapalam przez co rożek już chyba z 3 razy prałam. No cóż dla niej to też nowe przedmioty musi się do nich przyzwyczaić. Lepiej teraz niż jak później na malego mi będzie wchodzić.
Myślę, że i tak będzie chciała wchodzić. Może niekoniecznie na małego, ale obok...

Tez mam kota, na dzien wkładam do łóżeczka poduszkę ciazowa i póki co pomaga raz tylko wskoczył powąchał i juz na szczęście go to nie interesuje, bardziej wlasnie szuflada pod łóżeczkiem :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry