Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Miciur-ka a chcialabys polskie, irlandzkie czy uniwersalne ?
Przejrzalam top 100 imion w irlandii to jest kilka ktore mi sie podobaja... a z takich polsko- irlandzkich to znalazlam Alan, Edward , Alexander, Benjamin , Robert i Daniel....
Ja dla synka wybralam Alexander Jan ( bardzo lubie starsze imona jak Jan, Franek, Antos) ale kierowalam sie tez miejscem zamieszkania![]()
Bym chciała. Jakieś łatwe do wymowy bo my za granicą wiec typowo Polskie odpada, najchętniej właśnie takie uniwersalne gdzie się liter nie zmienia ale żaden np . Adam lub Robert mi nie podchodzi,Miciur-ka a chcialabys polskie, irlandzkie czy uniwersalne ?
Przejrzalam top 100 imion w irlandii to jest kilka ktore mi sie podobaja... a z takich polsko- irlandzkich to znalazlam Alan, Edward , Alexander, Benjamin , Robert i Daniel....
Ja dla synka wybralam Alexander Jan ( bardzo lubie starsze imona jak Jan, Franek, Antos) ale kierowalam sie tez miejscem zamieszkania![]()