reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki

reklama
Kangurka coś dla ciebie Jane Nomad NOWY !!!! GWARANCJA !!!!!!! (562874992) - Aukcje internetowe Allegro :-)
EDIT (żeby nie mnożyć postów)
pierwsza jazda wózkiem na nami. Jest bardzo lekki. Sam wózek wnosi się i znosi bez problemu. Z dzieckiem w środku trochę gorzej. Jestem w stanie go podnieść, ale jest na tak szeroki, że niesienie go na biodrze nie wchodzi w grę. musiałam iść bokiem po schodach.
Zalety: lekki, zwrotny, sporo w nim miejsca.
Wady: ma gorsze amortyzatory niż mój stary wózek. bardziej nim rzuca, no ale jest to przecież spacerówka.

Ostatnia edycja:
ESPIRO ACTIVE WÓZEK SPACEROWY+GRATIS PRZESYŁKA! (565924782) - Aukcje internetowe Allegro
misja skonczona mam juz taki stoi w przedpokoju kolor pierwszy turkusowy :-pjakos fajny mi sie w sklepie wydal i juz go przetestowalismy fajnie sie prowadzi zwrotny itd ale ciezko sie przyzwyczaic malo miejsca na nogi i ogolnie jakis za lekki hehe ale po takiej gabarynie wielkiej to nie dziwo

Bardzo ładny . Wklej foto z modelem jak możesz ( tu lub gdzieś indziej) . Ciekawi mnie gdzie wypada barierka dziecku. Pytanie brzmi dziwnie ale moja jest wysoko tak, ze Miku niezapięty ( wiadomo, ze i tak będzie zapięty ale tak teoretycznie gdyby potrafił i miał siłę się wypiąć) to by dołem się wysunął. U Kamilki jest dużo niżej.

Mi się wydaje (na razie wciąż po domu) , ze zabawkowym wózkiem jeżdżę. Nie to, że taki lichy i tandetny, tylko taki delikatny, mały( stosunkowo).

szopek no dziwnie sie jezdzi a barierka to wczoraj mi darek dolem wylazl odpielam go a on fik jak struna ale jest taki patent ze jak ja do gory nogami wepniesz to jest nizej ... wkurzajace jest to ze z auta do auta niewiemy co robic z ta barierka jakos nie ma swojego miejsca puzniej zrobie foto to wkleje ;-)

zrobilam sesje akurat maly spał.. podnozek sie regoluje pozycja "lezaca"(o ile jaka taka mozna nazwac w parasolce) oslonka fajnie chroni jest tez folia odrazu do wozka kurde zdjecia nie zrobilam...
szopek specjalnie dla Ciebie barierka w dwoch wersjach az nawet sobie opuszka przycielam i mi sie kuku zrobila tylko blagam nie pisz ze o kurde u mnie tez tak jest hehe ;-);-)tylko wtedy u Kamilki bedzie napis do gory nogami :sorry2:
S7302042.jpg
S7302043.jpg
S7302044.jpg
S7302045.jpg
S7302046.jpg

Mam barierkę na wysokości jak na tym zdjęciu turkusowym do dołu.

Skrzywdziłaś się? Pełne poświecenie dla sprawy. Jak to się drzewiej mawiało" Bóg Ci w dzieciach wynagrodzi".

szopek a nie da rady odwrotnie przypiac ?
Co robicie z barierka jak skladacie wozek ? nie mam gdzie jej "wepchnac" M jest na to zly bo w saturnie nie trzeba sciagac ... staly obok siebie ten ladniejszy sie wydal :zawstydzona/y: tym bardziej ze tamten byl blady roz z czarnym :baffled:
no taki krwiak maly sie zrobil dobrze ze przycielam to sie gula nie zrobila.. hehe dobra oszczedze szczegolow :)
eeee to ja tak dobroczynnie bez wynagradzania lepiej !!

Ostatnia edycja:
reklama
Wiktoria - w jakości nie w ilości, ta nagroda.
Barierka składa mi się na pół, razem z wózkiem, zapomniałam dopisać a miałam i głównie po to pisałam wcześniejszego posta , spróbuj.

Do góry