reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki

Kwiateczek
chicco multiway waga 8 kg
chicco ct 04 już ok 9
Mój waży 6, 5 ale znosząc go (z 2 piętra) w jednej ręce a w drugiej dzieciaka niepełne 9 kg to ważny był każdy gram.

Sylwia- jestem w szoku ze ten pierwszy wózek waży 6,5 kg. Ładnie wygląda na zdjęciach.

reklama
szopek mogę wydać maksymalnie 500-600 zł dziadkowie fundują Majce druga furkę ja wcale nie zamierzałam zmieniać wózka ale okazało się że w naszej spacerówce budka niestety tak nisko ze Majka jak siedzi to się pod nią nie mieści no może jeszcze na styk ale do lata nie ma szans:dry:
Sylwia wózeczki ładne lekkie ale malutkie:baffled:
kwiateczek zgłupienie rozumiem mam to samo:tak::confused:

Puchatka ,tak tylko sa drozsze niz na allergo znalazlam to ŚWIAT WÓZKÓW - sklep internetowy oferujący WÓZKI DZIECIĘCE: CONECO - SOLAR - kolor CZERWONY - 1szt.

A tu inne z CENEO Coneco Solar - Porównanie ofert i cen w sklepach internetowych
Jak znajde jeszcze to wkleje

Wlasnie nie wiem gdzie sie podzialy te wozki z allegro,tylko jest jedna oferta nowych solarow :sorry: a byly tez te starsze kolory,moze trzeba chwilke poczekac.

O poszukaj tu [ame="http://www.google.pl/search?q=coneco+solar&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a"]coneco solar - Szukaj w Google[/ame] :-)

Ostatnia edycja:
Sylwia ja mam GRACO MIRAGE
Kupiłam model chyba z ubiegłego roku - w sklepie za 270zł!
Nowe modele różnią sie ceną oraz tym ze mają dodatkową tackę na rączce dla rodzica (pod butelkę czy drobiazgi).

Jestem bardzo zadowolona - cena, lekkośc, łatwośc składania i rozkładania.
Ma wiele wad, ale za te cene nie mogłabym wymagac cudów, a najwazniejsze bylo dla mnie to zeby byl wlasnie lekki i nie gigantyczny po złożeniu. I tutaj sprawdza sie swietnie.

Sylwia ten ma mniej niz 80cm po zlozeniu,dokladnie 74 cm.info na stronie producenta.
EDIT:
Nie wiem jakie macie auto ale jak jedziecie sami we trojke to przeciez wozek typu parasolka ,mozna polozyc z przodu na siedzeniu.Nie musi byc w bagazniku.

Ostatnia edycja:
Jak się niby dziecko ma zmieścić pod tak małym daszkiem, może on się usuwa bardziej...:dry::confused:
Rzeczywiście przetrzepało solary na allegro ...

reklama
Iwonko już wczoraj przeszukałam wszystko przez google i w większości sklepów internetowych są jednak modele z maziakami a gdzie są bez to są np. niedostępne a jak np. napisałam maila do family shop to się dowiedziałam żę ten model wózka jest niedostępny u importera a myślałam że to Polski wózek:confused:

Do góry