kwiateczek
majowa mama `08
Nie widzialam nigdzie

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

ale nie podoba mi sie
jak myslicie dziewczyny
tutaj mam chociaz wybor
Z doswiadczenia wiem ze do zieleni i pomaranczu czy zoltego leca owady..Iwonka,zanlazlam zielonyale nie podoba mi sie
Kurcze fajny jest niebieski,pomaranczowyjak myslicie dziewczyny
CHICCO SPACERÓWKA MULTIWAY FULL WYPAS KURIER (591306398) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
ja bym wybrala czerwony lub ten piekny niebieski choc taki jasny i wydaje sie byc brudzacy,ewentualnie granat

Mam granatowego multiway'a. Chciałam czerwony, ale akurat nie mieli a ja musiałam mieć wózek na już!! i powiem Wam, że bardzo dobrze się stało, bo Szymon ciągle coś je w wózeczku. Maritę mam beżową i ciągle jest umazanaZ doswiadczenia wiem ze do zieleni i pomaranczu czy zoltego leca owady..ja bym wybrala czerwony lub ten piekny niebieski choc taki jasny i wydaje sie byc brudzacy,ewentualnie granat
![]()

moj R taki chce,Vanesska tez;-) wiec go wzielam.Do tego do kupie sobie niebieska parasolke i moze niebieska torbe
:-) Teraz mam zielony wozek,oprocz tego taka spacerowke czerwono czarna wiec teraz kolej na niebieski kolor