reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wózki

reklama
Wiktoria
ten model co ja kupiłam Volant nowy kosztuje ok 1300-1400 zł, ale bez torby, moskitiery, foli, po prostu goły. Fotelik też kosztuje ok 300 zł.
Dużo jest ofert na allegro używanych wózeczków w bardzo dobrym stanie, bo jest to dosyć nowy model.
Ja kupiłam na allegro używany z fotelikiem i wszystkimi potrzebnymi rzeczami do niego za 1000 zł, kupiony w lutym 2007 roku, praktycznie nie używany.
Porozglądaj się a napewno trafisz na jakąś dobrą okazję.
Tu jest nowy za 1250 zł bez kosztów wysyłki
&WÓZEK IMPLAST VOLANT 3 i 4+ WYS .KURIER .0+ (298567440) - Aukcje internetowe Allegro
A tu np używany z fotelikiem za 999 zł
Wózek Implast Volant 3 + fotel samoch - WARSZAWA (297216679) - Aukcje internetowe Allegro
ale polecam też ten wózio Implast Driver 4 XL za 777 zł pełne wyposażenie
IMPLAST DRIVER 4XL+fotelik EASYBOB (299773377) - Aukcje internetowe Allegro

etem, ze mały brzuch małe dziecko-ono sie gdzieś tam upycha jakoś.
L4dY-bIrd przeczytałam, ze ten śpiworek do hołka- miękka gondola ma 70 cm długości. Masakra jakaś, jak tam szkraby upchamy w grudniu?
Jak tam sie rozkłada siedzenie? bo ponoć w x landerze to jakimiś sznurkami sie opuszcza, coś w stylu plecaka dla taternika.A to mi mało pewnie wygląda za taka cenę.

Lady on jeszcze mlody swiata "probuje " :confused: ostatnio jak mnie wnerwil bo zrobil siusiu co zadko sie zdarza bo tego juz sie nauczyl to otworzylam drzwi i go wygonilam tak sie na niego wscieklam jak posprzatalam patrze a jego tam niema :szok:
na podworku niema :szok: po godzinie wrocil a puzniej taki chlopiec mi mowi ze on sobie latal po podworkach :confused: a ja juz myslalam ze mi w domu glowwe urwa bo akurat sama w domu bylam :-D

aaa wozek to ja mam z tych wielo funkcyjnych znajoma nie uzywala bo jej maly niechcial jezdzic a maly ma niecale dwa latka wozek jeszcze na oponach ma te wloski i wogole jak nowy wyglada zaraz poszukam fotek nie jest jakis super ale za 300zl dam rade a na wiosne kupimy fajna spacerowke :-)

Wiktoria - sympatyczny wózio :-) A cena - mniam!! :tak:
Ja już pisałam wcześniej na innym wątku, że też nabyłam komisowy wózek (jeszcze na gwarancji!), niemal bez śladów użytkowania - za 350zł :-p
Uwielbiam takie tanie zakupy!! Bo wczesniej podobał mi sie jedynie wózek za 2000zł i byłam załamana jak pomyślałam ze tyle bede musiała wydac na jeden sprzet! :baffled:

Wózeczek stoi u mojej mamy (u mnie narazie nie ma miejsca), ale jak tylko dopadne go z aparatem, to też wysle Wam jego fotki.

reklama
kongurka wiesz na poczatku bylo ze tysiac zloty na wozek ale skoro sie tak trafilo dlaczego miala bym nie skorzystac łozeczko z szuflada kupujemy za 70zl od znajomych. Wole te pieniazki przeznaczyc na co innego na przyklad postanowilismy ze jezeli to kupujemy uzywane to krzeselko do karmienia kupimy nowe a ono kosztuje ok 300zl chcemy takie z regulowanym katem siedzenia itd (bo wogole uzywane ciezko znalesc ale plus przesykla wychodzi minmalnie taniej nawet myslalam ze jak za 300kupic a puzniej sprzedac za 150 to i tak lepiej wychodze niz w komisie albo na alegro bylo by kupione )bardzo przydaje sie w kuchni i wogole moja znajoma ma i jest bardzo zadowolona sa takie drewniane ale to jak dziecko samo stabilnie siedzi

Do góry