reklama

Wózki

Iwonka - ja mam Peg Perego na stelażu Caravel z gondola Navetta. Rączka w całości. Mam też do kompletu fotelik Primo Viaggo, który wpina się do stelaża wózka plus baza do auta.

Łania - ten moj wózek jest bardzo podobny do Chicco, w zasadzie ma prawie identyczną gondolkę.

Załączniki

• Peg04.jpg
    Peg04.jpg
    56,1 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Iwonka na gg wysłałam Ci link do peg perego.

Agusiaa, czy z tego wózka peg perego korzystał Twój synek? Czy jesteś zadowolona? Jak spacerówka? ciekawa jestem bo ta spacerówka to jest to czym (między innymi) będzie jeździć moje bobo.

A nie, mój jednak inny - będę miała pliko 3 czyli parasolkę, a tu mowa o innym stelazu. Ale ogólnie co sądzisz o peg perego Agusiu?

Olu - Mieszko jeździł innym wózkiem, więc nie mam osobistego doświadczenia z Peg Perego. Wiekszość moich znajomych używa wózków tej firmy i słyszałam same pozytywne opinie od nich.
A co do spacerówki to nie kupowaliśmy tego modułu do Peg Perego, bo ta którą jeździ teraz Mieszko jest ok (delti - frog)

faktycznie ten peg perego podobny do chicco... teraz pytanie ktory bedzie lepszy i ktory kupic, ech.:no:
Mnie niestety czeka wiekszy wydatek, bo nie mamy ani spacerowki, ani gondoli, ani fotelika... dlatego tez szukam wielofunkcyjnego, bo jak wszystko naraz sie kupi, to z reguly taniej wychodzi... Pozatym podoba mi sie w fotelikach funkcja nosidla i to, ze mozna je wpiac w stelaz.

Dokładnie Łaniu, ja juz teraz bym nie kupiła fotelika którego nie można wpiąć do wózka! Tak zrobiłam przy Maksiu i potem baaaaardzo żałowałam tej decyzji.
A teraz jak myślę o tym że będę musiała z dzidzią odwozić Maksa do żłobka i przywozić go, to na myśl o tym ciągłym plątaniu się z pasami przy wpinaniu fotelika do auta od razu wiedziałam, że musi to być fotelik z bazą!
MIałam opcję Inglesiny Zippy z fotelikiem z bazą, ale po pierwsze Maja zwróciła mi uwagę, że inglesina ma słaby fotelik, a po drugie właścicielka sklepu w którym kupujęw końcu wózio (żona znajomego) powiedziała że jednak peg perego jest lepszym wyborem niż inglesina, zarówno pod względem fotelika jak i wózka. I tak też zostało.
Nad chicco się szczerze mówiąc nie zastanawiałam. nie to żeby mi się nie podobało ale jakoś nie brałam go pod uwagę.

Iwonka ja też tak kiedyś miałam z komputerem - przyczyną był psujący się wentylator. Sprawdź go szybko bo ja też waliłam w komputer ale niestety hmmm w ten sposób uszkodziłam sobie różne inne elementy kompa :-(

Widziałaś link ode mnie?

reklama
Ola - no ja wlasnie chyba za duzo firm bralam pod uwage i teraz mam metlik w glowie!:-D

Iwonka - wiatraki trzeba sprawdzic, moze z chlodzeniem cos nie tak, jak glosno dziala... albo za duze obciazenie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry