reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki

reklama
Właśnie zrobiłam przegląd oraz test mojego nowego wózia :-) Przy okazji wkleję fotki, również z Maksem w środku - tzn. jak je zrobię bo on już śpi rzecz jasna ;-) Ach suuuuuuuuuuper wózeczek. A ten wpinany fotelik - bajka!

:-):-):-):-) bardzo się cieszę......ja też uwielbiam swój nowy wózeczek :-D:-D:-D a jeszcze jak se adapter zamocuje z fotelikiem:cool2::cool2::cool2:

Mój mąż się śmiał ze mnie jak powiedziałam że powinien mi kupić lalkę żebym ją sobie w tym foteliku mogła wozić, bo tak to będę musiała pożyczyć od synka Kubusia Puchatka. Stwierdził, że już kompletnie zwariowałam.
No cóż może przynajmniej Maks się pozwoli powozić w spacerówce ;-);-)

ładny:-)
ale nie wiem nic o nim niestety...podobny trochę do Jane Nomad kóry jest baaaaardzo chwalony przez mamy...i cena chyba podobna, zobacz też sobie Jane

No wlasnie mnie tez cena odstrasza... u nas tez moi rodzice powiedzieli, ze finansuja zakup wozka, ale jednak nie bede przeginac i pokazywac czegos w tej cenie:-D

reklama
Na zakup wózka założylismy sobie maksymalnie kwote 1500zł i z tego, co się zdążyłam zorientować, to w tej cenie spokojnie można wybrac fajną "furę" :tak: (bez wzgledu na to, czy chce sie wózeczek nowoczesny, czy wielofunkcyjny)

Do góry