reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki

Dosia mi osobiscie najbardziej do gustu ze spacerowek (wozki 3 w 1) przypadl x-lander. Ogladajac inne wielofunkcyjne wozki odrzucałam je głownie ze wzgledu na spacerówki :-( , wage!!! i koła

Dosia, ale Twoja uwaga jest dla mnie bardzo cenna i musze lalke w sklepie do niego wlozyc w sklepie i poprzymierzac :-) dzieki za info!!!! :tak:

Dzis znow bylam w sklepie i juz 2 osoba sprzedajaca wozki powiedziala mi, ze dziecko w glebokim wozku bede wozic do 4-max- 6msc. Pozniej bedzie chcialo juz podziwac swiat siedzac. I po raz klejny uslyszalam, ze dziecku jest cieplej w spacerowce z dobrym spiworkiem niz w fondoli- kotre sa de facto cienkie:-( ??

Czy to prawda???:confused:

P.s dzis w sklepie w jednym wozku jak podjezdzalam nim na podest, wypadlo mi kolo - cos sie zlalamo :-D juz na wstepie :szok:
Duze gondole sa tylko w wozkach nie wielofunkcyjnych, a wydaje mi sie ze ich sie nie opłaca kupowac - tak mi dzis pani sprzedawczyni powiedzial.

Co do spacerowki to ja i tak wiem, ze dokupie parasolke!! koniecznie !! - jak dzidzia bedzie miec 1r.z. przyda mi sie w sklepach, na miasto i do samolotu.
Jednak musze miec tez spacerowke z duzymi kolami do lasu, na tereny nie rowne.

Spacerowki Maclarena sa super i maja dozywotnia gwarancje :szok:... ale drogie ....

Ja patrze na cene, niestety jestem ograniczona w wydatkach. Wiec teraz ogladam wozki w sklepie a potem kupie uzywany. Wiec tak po moich analizach jakosciowo-cenowych x-lander wydaje mi sie najsensownieszy. tanio chodza uzywane + fotelik...
Wydaje mi sie ze gondoli wogole nie warto nowej kupowac, jak ma sie malo pieniazkow. Uzywane raczej nie sa zniszczone, bo krotko uzywane ;-)

No, ale jescze jest troszke czasu na ostateczna decyzje!!!

Dziewczyny czy to prawda, ze fotelik samochodowy powinien byc nowy. Slyszalam, że uzywany fotelik moze miec jakas czesc naruszona i byc niebezpieczny?? No i czasem brakuje instrukcji.... jak patrzylam na nowe to zatkala mnie cena... wiec nie wiem co robic ???:confused:

Popieram zdanie, ze ceny wozkow sa przesadzone!!! ;-)

reklama

Dziewczyny czy to prawda, ze fotelik samochodowy powinien byc nowy. Slyszalam, że uzywany fotelik moze miec jakas czesc naruszona i byc niebezpieczny?? No i czasem brakuje instrukcji.... jak patrzylam na nowe to zatkala mnie cena... wiec nie wiem co robic ???:confused:

Stopi niestety foteliki powinny być nowe. To tylko ze względu na bezpieczeństwo dla dziecka.
Ale z drugiej strony czasami zdarza się kupić używane za tańsze pieniądze a właściwie w ogóle nie ruszane. Trzeba by było dobrze poszukać po tych komisach.

iwon3004 - hehe to samochod juz mozna kupic !!! Widzialam taki wózek w sklepie, tylko nie ten najdrozszy :-) cenowa przesada na maxa!!!

Rany tak się zastanawiam z czego te wózki są zrobione??:confused: Złoto, platyna??:confused: Ale skoro produkują takowe to jacyś nabywcy muszą być....:baffled:

A nie powiem, taka gotóweczka by się przydała:-D:-D

kleo_mk - ogladalam ta spaceróweczke wczoraj. Wydała mi sie super na miasto!!!, ale jakos na jazde w terenie to juz raczej nie :-(

reklama
Stopi widzę że tez dużą uwagę przekładasz na kółka....
U mnie jest to samo. Niby mieszkam w mieście ale dość dużo z mężem "wędrujemy" czyli lasy, pola, łąki...:-) . Jakby było bliżej to pewnie i plaże bym wymieniła;-)

Do góry