Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Buziaki!
Wczoraj przeczytalam wszystkie wpisy. Cenne uwagi i opinie. I podjelismy decyzje, ze wozek przyjedzie z Polski. Ceny bardzo atrakcyjne w porownaniu do Hiszpanii i wybor przeogromny. Wybralismy x-lander xa z nowej kolekcji limitowanej. Procz jego wszystkch plusow nowy wzor bedzie tu wielkim hitem. Cieszyc ma oko miedzy innymi.
Ja także nie widziałam tego wózka w limitowanej wersi ale na stronie x-landera piszą że w sklepach dopiero w drugiej połowie lutego więc pwenie nie bawem sie ukaże ale ja chyba tradycyjny kolorek wybiorę myślę między niebieskim a pomarańczowym alle jeszcze mam trochę czasu chyba że znajdę jakąś extra ofertę to kupię bez zastanowienia ;-)alicante - ja też mam zamiar kupic x-landera xa. Niestety chodzac po sklepach nigdzie nie widziałam tego z limitowanej kolekcji, tylko te podstawowe kolekcje.zastanawiamsie czy wogole jest mozliwosc zobaczyc z tej kolekcji wozeczek w sklepie w Warszawie??

W dodatku pomaranczowa
OKAZJA ! X-LANDER XA SPAC+GOND+FOTEL+TORBA+PARASOL (559964770) - Aukcje internetowe AllegroTo jest extra ofertaW dodatku pomaranczowa
OKAZJA ! X-LANDER XA SPAC+GOND+FOTEL+TORBA+PARASOL (559964770) - Aukcje internetowe Allegro
na szczęście

) fragment rozmowy z innego forum: