Stopi69
Lipcowe mamy'09
Ja jak najbardziej uwazam, ze uzywane wózki to dobre rozwiązanie, jak nie ma sie za duzo pieniazków. Wole przeznaczyc kaske na inne,wazniejsze rzeczy dla dziecka, niz na nowy wózek.I t ak ye zuczyniłam. Wczoraj dostałam wozeczek po synku mojej przyjaciółki. Ona miała go od swojej kolezanki, ale głebokim wozkiem obie jezdziły bardzo krótko.Deltim Fokus-połaczenie niebieskiego z jasniutkim błękitem (model 6 c - niebieski)Zdjecie troszke przekłamane :-) WÓZKI DZIECIĘCE, FOTELIKI SAMOCHODWE, WSZYSTKO DLA DZIECI - Mamaija - Najlepszy sklep z artykułami dla dzieci Musze podreperowac tylko koło i cos powalczyc z hamulcem.Szkoda, ze nie ma skretnych przednich kół. A tak to wozeczek głeboki jest w super stanie. No i na pompowanych kołach :-) :-) Nie jest jakos bardzo ciezki i szybko sie składa. Za to gondola powaznie jest ogromna!!! Az mnie zatkało, ze az taka duza!!! Przyzwyczaiłam sie do widoku gondoli x-landera, która w porownianiu do tej gondoli jest malutenka!! Dostałam tez spacerówke do tego wozka Deltim Fokus, ale jak dla mnie jest kiepska jesli chodzi o funkcjonalnosc, no i juz ostro zniszczona. Tak wiec pozniej juz tylko kupie spacerówke x-landera. Fotelik samochodowy jak sie uda tez dostane od kolezanki -tak ze bede mogla go wpinac w stelaz od wozka Deltim fokus.

. Był naprawde w dobrym stanie (przynajmniej na taki wygladał na zdjeciach ) i teraz znow musze szukac czegos nowego
Przejedzie po wszystkim, jest obszerny. Niezniszczalny
Mógł by być lżejszy, no ale cóż...