Kurcze, zazdroszczę dziewczynom, które juz sie zdecydowały i nawet juz maja sprzęt kupiony. To moje pierwsze dziecko, jestem tez jedynaczką, wiec nie miałam nigdy do czynienia z wózkami w przeszłości.Ja jedyne rady to otrzymuje od znajomych, ale one sa tak rózne,ze juz sama nie wiem co ja mam wybrać.
Myslalam o kupieniu nowego , porządniejszego wózka, z myślą o tym,że teraz jeszcze dostaje całe wynagrodzenie, nie wiem jak szybko po urodzeniu dziecka pojde do pracy, a chcemy drugie dziecko dosyć szybko po pierwszym iwęc nie wiem jak to bedzie z moimi zarobkami w tzw. międzyczasie. A z pensji meza, jak na razie nie damy rady wszystkiego kupic.

Tak wiec ten porządny wózek mógłby mi posluzyc i przy drugim dziecku.
Moze sie mylę, to mnie wyprowadźcie z błędu.
Teraz jak czytam sobie o tych spacerówkach dla niewowlaków, to tez zaczynam sie zastanawiac... bo rodzimy latem , bedzie ciepło. Dziecko od 6 miesiąca przechodzi na spacerówkę, dlatego moze na te upalne dni wystarczy spacerówka?? a na późną jesień dzidzia bedzie większa a w styczniu bedzie miała pol roku, dlatego spacerówka moze byc dobrym rozwiązaniem. Co myślicie???

A co do firmy wózków to od kolezanek mam tak duzo różnych opinii i marek,ze sie pogubilam. Ostatnio moja kolezanka polecila mi wózek Quinny, ale ich ceny są tak wysokie, ze musiałabym chyba ogłosić w rodzinie zrzutę....