reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki

Iwon powiem Ci szczerze ze ja juz zajoba z tymi wozkami dostawalam. w koncu dogadalismy sie z tesciami, oni daja nam na wozek 1500zl, niezaleznie od tego jaki kupimy. na poczatku chcialam fusiona choc cena mnie przerazala, teraz jak zobaczylam ze nomada na allegro moge kupic nawet za 2300 za wszystko to az mi sie usmiech na twarzy pojawil. to tak jakbym kupila wozek za 800zl...
zauwazylam ze teraz zaczynaja sie wyprzedaze kolekcji 2008. rozgladaj sie po sklepach internetowych. mi tez ten wozek sie podobal:
Sklep BOBAS z wózkami dziecięcymi. :: Wózek głeboko spacerowy Espiro ATLANTIC z kolekcji 2008

reklama
Juluszka, to po kolei ;-)
Wagę poszczególnych części masz podaną na stronie producenta www.jedo.pl ja nie zwracałam na to uwagi bo i tak mam windę i nigdzie nie będę tego wózka nosić, ale z ciekawości porównałam kiedyś z Teutonią i właściwie nie było różnicy

Całą tapicerkę można prać - tak przynajmniej powiedziano mi w sklepie

Ja będę zamawiała bezpośrednio w sklepie Fyn 4 DS Classic ale w internecie w innych miejscach też są np ..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: FYN 4DS Freeline głęboko-spacerowy Nowość 2009

Pytam o to wszystko, bo boje sie,ze skończy sie na tym,ze kupię wózek w ogóle bez oglądania. .
No tak, a potem jakby co to będzie na mnie :-D mimo wszystko radziłabym obejrzeć wózeczek na żywo, chociaż ze względu na kolory bo one jednak na żywo wyglądają trochę inaczej niż w internecie...

Jeszcze jedno - różnica między opcją Classic i Freeline jest taka, że w Freeline poza (oczywiście zamykaną) siateczkową wentylacją jest zamykane foliowe okienko na górze przez które można "podglądać" dziecko. Jest to o tyle ważne, że budka jest ta sama do gondoli i spacerówki, a jak dziecko jedzie w spacerówce przodem do kierunku jazdy to z takim okienkiem łatwiej jest mieć je na oku :tak:

Iwon prawde mowiac nie zapamietalam nazwy nawet jednego wózka :D skleroza ciezarnych mnie dopadla, a w z drugiej strony nieszykowalismy sie na ogladanie wozkow i moze dlatego niezapamietalam. Napewno jeszcze tam podjade to wtedy napisze nazwy firm :-) pozdrawiam

dosiu - widziałam właśnie, że nowa kolekcja nomadów ma takie ceny!!:szok: gondolka z nowej kolekcji kosztuje ponad 1000 zł
a nas komplecik wyniósł znacznie taniej bo sami kompletowaliśmy - używany fotelik i gondolka JANE i nowa spacerówka CONCORD i razem kosztowało nas to około 1900 zł. A na spacerówkę concorda polowaliśmy ze starszej kolekcji bo w tej nowej budka jest taka ... piankowa (jak z pianki dla nurka) i jakoś do mnie to nie przemawiało a w starszej kolekcji w budce jest okienko i zamykana kieszonka na drobiazgi i tak właśnie chciałam mieć - no to mam :-) i cieszę się że przynajmniej ten problem już za nami.

Iwon powiem Ci szczerze ze ja juz zajoba z tymi wozkami dostawalam. w koncu dogadalismy sie z tesciami, oni daja nam na wozek 1500zl, niezaleznie od tego jaki kupimy. na poczatku chcialam fusiona choc cena mnie przerazala, teraz jak zobaczylam ze nomada na allegro moge kupic nawet za 2300 za wszystko to az mi sie usmiech na twarzy pojawil. to tak jakbym kupila wozek za 800zl...
zauwazylam ze teraz zaczynaja sie wyprzedaze kolekcji 2008. rozgladaj sie po sklepach internetowych. mi tez ten wozek sie podobal:
Sklep BOBAS z wózkami dziecięcymi. :: Wózek głeboko spacerowy Espiro ATLANTIC z kolekcji 2008
Ja mam ten wózek i szczerze Wam powiem, że jest na prawdę fajny. Tzn nie wiem jak Hani będzie odpowiadać ale mamusi bardzo. Gondola jest spora i spacerówka również. Po za tym torba jest w zestawie. Koła pompowane. Łatwo się czyści. Także polecam no i cena mówi swoje. Nie chciałam kupować wózka droższego niż do 1000 zł, bo to u mnie na wsi nie ma po prostu sensu. a akurat trafiła się okazja. Niespełna roczny za 500 zł i do tego nosidełko za 20 zł. Muszę kiedyś zrobić zdjęcia i Wam pokazać. Kolor mam siwo-czerwony.

Asia mi tez wozek tez bardzo sie podobal. zreszta ogladalam go nawet i mialam same pozytywne wrazenia. niestety szukalam lzejszego wozka bo nie usmiecha mi sie go dzwigac na 5 pietro. moze nie nalezy on do najciezszych ale jak dla mnie kazdy kilogram jest wazny...

Ja mam ten wózek i szczerze Wam powiem, że jest na prawdę fajny. Tzn nie wiem jak Hani będzie odpowiadać ale mamusi bardzo. Gondola jest spora i spacerówka również. Po za tym torba jest w zestawie. Koła pompowane. Łatwo się czyści. Także polecam no i cena mówi swoje. Nie chciałam kupować wózka droższego niż do 1000 zł, bo to u mnie na wsi nie ma po prostu sensu. a akurat trafiła się okazja. Niespełna roczny za 500 zł i do tego nosidełko za 20 zł. Muszę kiedyś zrobić zdjęcia i Wam pokazać. Kolor mam siwo-czerwony.
AsiuJan , połowa moich koleżanek ma ten wózek i są bardzo zadowolone! Sama o nim myślałam , ale u nas jest ich tyle , że miałabym problem pod sklepem , który jest mój! Jedyny jego feler to ciężar i to ,że spacerówkę można montować tylko przodem do kierunku jazdy! Po za tym to są naprawdę super wózki na wiejskie warunki, bo suną po nie równościach jak błyskawica!

Niuta mi nie zależało na wadze wózka, bo nie muszę go nigdzie targać ani nic. Mieszkam na wsi-domek jest parterowy także dla mnie waga wózka to żaden problem. Ale rozumiem te dziewczyny, które nie mają takiej możliwości .A co do spacerówki to mi też nie przeszkadza kierunek jazy, bo dzidziuś więcej będzie widział:-):-):-):-):-)

reklama
Hej Dziewczyny! Co do wózków to ja kupiłam Volant Implastu. Ma już wszystko, gondodlę, spacerówkę, torbę, koszyk na zakupy i fotelik samochodowy. Spacerówkę można montować i przodem i tyłem. Ma pompowane koła. Ja kupiłam akurat ładny zielono-szary, bo mi się bardzo podobał. Kupiłam używany na allegro. Czy ma ktoś taki wózek, albo coś o nim słyszał?

Do góry