Zastanawialem sie nad:
Red Castle Sport - Shop'n Jogg disc II
oraz
Jane - Slalom Pro

a wybor padl na:
Bébé Confort - High Treck

Red Castle odpladl ze wzgledu na jego gabaryty oraz ten dziwny podnozek. Dzieciaki lubia sie wiercic, wiec jakos ten podniesiony podnozek mi nie pasuje. Jane odpadla ze wzgledu na nie moznosc odwrocenia siedziska. Dziecko jest caly czas przodem do kierunku jazdy. Moja Pani od razu stwierdzila, ze bedzie chciala patrzec na bobasa, wiec taki argument jest nie do odparcia

Dlaczego Bébé Confort?
System skladania i rozkladania jest rewelacyjny. W 10 sekund wozek jest pieknie rozmontowany, klik i klak: siedzisko, kola, wszystko jest oddzielnie. Zlozenie jest rownie latwe. Po prostu klik i klak i wszystko na swoim miejscu. Pod reka mamy hamulec oraz blokade obrotowego przedniego kola. U Jane blokada jest przy samym kole, ca w/g mnie jest bledem konstrukcyjnym. Wyobrazmy sobie deszcz, bloto i ... chec zablokowania kola

Porazka.
High Treck posiada wysokie zawieszenie, wiec mamy mniejszy problem z pobrudzieniem rzeczy w podwieszonym koszu.
No i oczywiscie, naprawde blyskawiczna zdolnosc do odwrocenia siedziska. Przycisk, podniesc, odwrocic i opusic. Dokladnie to tak wyglada

Nie bede wspominal, ze duze pompowane kola, jezdnosc wspaniala. Problem z wyborem wozka mam z glowy na ... co najmniej na dwa nastepne bobasy

Mam nadzieje, ze moje uwagi pomoga w wyborze pomiedzy tymi trzema wozkami. Kazdy z nich jest w podobnej przedzialce cenowej. Jednak polecam przejsc sie do sklepu i pojezdzic kazdym z nich
PZDR