reklama
My mamy spacerówkę X-A. sprawdza się świetnie. Nie wiem jak Ty ale my mieszkamy w domku i nie musimy jej wysoko wnosić. Sama spacerówka jest dość lekka. Wózek kupiliśmy u producenta w Częstochowie i dostaliśmy darmowe gadżety. Niestety trudno mi coś powiedzieć o x-go. Ale jakość wózków tego producenta jest dobra. Pozdrawiam
witajcie
ja byłam bardzo zadowolona , zachwalałam na forum , ale po dłuższym używaniu , widze duzo mankamentów , ciężki , duży ( nie wszędzie wchodzi do bagażnika) , łapałam często gumę, i uważać na rączkę , po jakimś czasie robi się ta regulacja luźna.
ja byłam bardzo zadowolona , zachwalałam na forum , ale po dłuższym używaniu , widze duzo mankamentów , ciężki , duży ( nie wszędzie wchodzi do bagażnika) , łapałam często gumę, i uważać na rączkę , po jakimś czasie robi się ta regulacja luźna.
agusia04
Czerwcowa mama'08
Kochane czy któraś z Was użytkuje wózek X-lander Xa. Szukam opinii na jego temat zwłaszcza od osób które posiadają ten model lub ktoś ze znajomych może go posiada. Chodzi mi jak się sprawuje i w ogóle jakie ma zalety i wady.:-)
Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
PROSZE O OPINIE NA TEMAT WÓZKA JANE!!!JEST W PROMOCJI Z KOLEKCJI 2007 DLATEGO SIE ZASTANAWIAM CZY KUPIĆ I JAKIE OPARCIE JEST W SPACERÓWCE CZY TAKIE JAK W SPEED SX QUINNY?nAPISZCIE JAK KORZYSTAŁYŚCIE LUB MACIE TEN WÓZIO!

Ja mam taki model i na razie jestem zadowolona. Teraz użytkuję już spacerówkę a wcześniej miałam na nim gondolę i fotelik. Wózek łatwo się składa i szybko zdejmuje się kółka jeśli się gdzieś nie mieści. Łatwo się również prowadzi. Do tej pory nie miałam usterek.
madzia8310
Fanka BB :)
Ja używałam ten wózek dla mojego Filipka....bardzo byłam zadowolona. Lekko się go prowadzi i jest wygodny dla dziecka (zwłaszcza spacerówka, ponieważ jest szeroka)
Jeśli chodzi o usterki...nam wyrwał się jeden zatrzask, ale nie spowodowało to że wózek jest mniej funkcjonalny,
Poza tym pilnuj żeby w sklepie wydali Ci dobrą spacerówkę do stelaza.....nam zamienili i dostaliśmy XT....i nie mieliśmy przez to podnóżka. Potem kierownik sklepu powiedział że mamy pierwszy model XA i tak i tak nie było w nim podnóżka...
Ale ogólnie byłam super zadowolona....właśnie go sprzedaję na Allegro
bo jedziemy do Anglii i tam zabieramy naszą spacerówkę-parasolkę bo mały i tak niedługo przestanie pewnie używać wózka...
Pozdrawiam
Jeśli chodzi o usterki...nam wyrwał się jeden zatrzask, ale nie spowodowało to że wózek jest mniej funkcjonalny,
Poza tym pilnuj żeby w sklepie wydali Ci dobrą spacerówkę do stelaza.....nam zamienili i dostaliśmy XT....i nie mieliśmy przez to podnóżka. Potem kierownik sklepu powiedział że mamy pierwszy model XA i tak i tak nie było w nim podnóżka...

Ale ogólnie byłam super zadowolona....właśnie go sprzedaję na Allegro

Pozdrawiam
witam wszystkich na forum. Bardzo proszę o pomoc w wyborze wózka może ktoś używał lub zamierza kupić wózki które mi sie podobają i nad którymi sie zastanawiam . Zastanawiam sie nad DELTIN FOKUS, BARTATINA a najbardziej podoba mi sie wózek TWISTER BABY SMILE. No i który mam wybrać bardzo proszę nawet o pojedyncze opinie na poszczególne wózki.:-)
reklama
agusia04
Czerwcowa mama'08
Dziewczyny dzięki za odpowiedź

Podziel się: