reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WÓZKI

reklama
My mamy spacerówkę X-A. sprawdza się świetnie. Nie wiem jak Ty ale my mieszkamy w domku i nie musimy jej wysoko wnosić. Sama spacerówka jest dość lekka. Wózek kupiliśmy u producenta w Częstochowie i dostaliśmy darmowe gadżety. Niestety trudno mi coś powiedzieć o x-go. Ale jakość wózków tego producenta jest dobra. Pozdrawiam

witajcie
ja byłam bardzo zadowolona , zachwalałam na forum , ale po dłuższym używaniu , widze duzo mankamentów , ciężki , duży ( nie wszędzie wchodzi do bagażnika) , łapałam często gumę, i uważać na rączkę , po jakimś czasie robi się ta regulacja luźna.

Mi chodzi o wesje spacerowa która składa sie jak laska i wazy ona fakt troche duzo jak na laske bo 10 kilo ale jest duża a gabaretowo to wmiare mały . Mi zalezy żeby miała dość duże siedzisko bo mój synek nienalezy do szczupłych !

Kochane czy któraś z Was użytkuje wózek X-lander Xa. Szukam opinii na jego temat zwłaszcza od osób które posiadają ten model lub ktoś ze znajomych może go posiada. Chodzi mi jak się sprawuje i w ogóle jakie ma zalety i wady.:-)

PROSZE O OPINIE NA TEMAT WÓZKA JANE!!!JEST W PROMOCJI Z KOLEKCJI 2007 DLATEGO SIE ZASTANAWIAM CZY KUPIĆ I JAKIE OPARCIE JEST W SPACERÓWCE CZY TAKIE JAK W SPEED SX QUINNY?nAPISZCIE JAK KORZYSTAŁYŚCIE LUB MACIE TEN WÓZIO!

SFRH16.jpg

Ja mam taki model i na razie jestem zadowolona. Teraz użytkuję już spacerówkę a wcześniej miałam na nim gondolę i fotelik. Wózek łatwo się składa i szybko zdejmuje się kółka jeśli się gdzieś nie mieści. Łatwo się również prowadzi. Do tej pory nie miałam usterek.

Ja używałam ten wózek dla mojego Filipka....bardzo byłam zadowolona. Lekko się go prowadzi i jest wygodny dla dziecka (zwłaszcza spacerówka, ponieważ jest szeroka)
Jeśli chodzi o usterki...nam wyrwał się jeden zatrzask, ale nie spowodowało to że wózek jest mniej funkcjonalny,
Poza tym pilnuj żeby w sklepie wydali Ci dobrą spacerówkę do stelaza.....nam zamienili i dostaliśmy XT....i nie mieliśmy przez to podnóżka. Potem kierownik sklepu powiedział że mamy pierwszy model XA i tak i tak nie było w nim podnóżka...:baffled:
Ale ogólnie byłam super zadowolona....właśnie go sprzedaję na Allegro:-D bo jedziemy do Anglii i tam zabieramy naszą spacerówkę-parasolkę bo mały i tak niedługo przestanie pewnie używać wózka...
Pozdrawiam

witam wszystkich na forum. Bardzo proszę o pomoc w wyborze wózka może ktoś używał lub zamierza kupić wózki które mi sie podobają i nad którymi sie zastanawiam . Zastanawiam sie nad DELTIN FOKUS, BARTATINA a najbardziej podoba mi sie wózek TWISTER BABY SMILE. No i który mam wybrać bardzo proszę nawet o pojedyncze opinie na poszczególne wózki.:-)

reklama
Do góry