reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wózki

ewan,na spacerówke na jesieni bedzie za wcześnie a w tamtej gondoli co mamy mały ledwo sie mieści,więc na te 5 miesiecy kupię gondolkę z regulowanym oparciem żeby wiercipiętek mógł siedzieć za jakis czas,a potem tak w marcu przesiądziemy się do spacerówki,bo też chcę kupić,chyba Deltima Kazoo.
Poza tym ten wiklinowy jest nowy a dość tani więc myslę,że bedzie ok,ma regulowane oparcie i gondolka jest duuuża ;)

reklama
Ja mam Chicco Ct 0,1, trzyfunkcyjny i jestem b. zadowolona z tego wynalazku. NIesamowicie zwrotny, lekki i wygodny - Adaś lubi spacerki. Jest na tyle mały, że moga smiało wybrać sie do ciasnego sklepu, i na tyle zwrotny, że mogę nim bez problemy manewrować między półkami, więc dzi ęki temu Adaś chodzi ze mną nawe do kosmetyczki ;DWózio fajnie się składa, mieści się do bagażnika naszego małego samochodu ( Renault Clio), w którym jest zamontowana butla na gaz, a to nielada wyczyn ;) Felerem jest fotelik samochod. ale to pewnie wszystkie tak mają - Adaś jest w nim strasznie poskręcany :( i nawet wkładka dla noworodka niewiele daje.
Czego nie ma a powinno byc w komplecie, za tę pieniądze, bo wózek dość drogi:
1. Wkładka dla noworodka do fot. sam.
2. Miękkie pasy w fot. sam. sa tylko takie plecione - parciuane jeeśłi wiecie o co chodzi ;)
3. Jakaś dziwna folia przeciwdeszczowa w standardzie, która do gondoli na pewno nie pasuje i przemaka cały wózek (już są zacieki na budce). MOże to do spacerówki jest.
4. No i najważniejsze: BRAK POKROWCA NA NÓŻKI DO SPACERÓWKI. NApewno bym go nie kupiła, gdybym o tym pomyślała wcześniej. Przeciez nasze pociechy w zimie już pewnie w spacerówkach będa jeżdzić, a nawet tego dokupić nie można. Wprawdzie gondolka ma regulowane oparcie ale pewnie do zimy Adaś z niej wyrośnie i tu pojawia się kłopot...

...no i mamy Maritę i przyznam,że nie zamieniłabym tego wózka na żaden inny,rewelacja!!! Duuuuża gondolka,fajnie sie buja i fajnie wygląda,poza tym narazie wad nie widzę :)

reklama
Do góry