Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja mam używany po siostrze i zamierzam kupić jeszcze jeden (też używany), bo w okresie letnim bardzo dużo czasu spędzamy na działce i jeden będzie tam, żeby go ciągle nie wozić.
Ale nie wiem, na co zwrócić uwagę...
sprawdzilam ze nie ma przeciwskazan w prawie polskim zeby przewozic dzieci w pozycji lezacej, jesli foteliki maja odpowiednie atesty. oczywiscie w testach zderzeniowych wypadaja te foteliki gorzej, jednak nam zalezy na wygodzie bo bedziemy odbywac podroze krakow-poznan a takie malenstwo 6h na siedzaco to masakra raczej.
problem jaki widze w tym wozku to gondola starczy na krotko a oparcie spacerowki nie rozklada sie na calkiem lezaco... nie wiem czy to nie bedzie malemu przeszkadzac
jak ktos ma rady , slyszal cos o tym wozku/tego rodzaju fotelikach to prosze sie wypowiedziec
Koleżanka ma, prowadziłam i wózek naprawdę leciutki, zwrotny, na naszych prostych chodnikach nie trzęsie dzieckiem. Ma fajnie pomyślany system składnia i rozkładania.
Poluje na używany.
dziewczyny mamy watek wozkowy, zapraszam :-)
ja szczerze wole nowy bo licze ze mi starczy na kolejne dzieci.... no ale mowia ze lepiej najpierw uzywany wyprobowac bo pierwszy zakup to taki nieswiadomy.... nie wiem mysle i mysle, na watku wozki napisalam co planuje i czemu.
jak ja wam zazdroszczę że już macie konkretne modele wybrane bo ja wciąż przeglądam i czytam o baaardzooo wielu
zależy mi żeby był lekki, stabilny, z dobrymi amortyzatorami i kołami na nasze cudowne chodniki itd.
najlepiej jakby jeszcze był tani
no wlasnie ten moj podobno ma slaba amortyzacje, o bujaniu zapomnij.... no i niby pompowane kola lepsze a ten ma piankowe. kurcze chyba nie da sie znalezc takiego co ma wszystko na raz...
aylin widze ze tez gondolka do samochodu sie nadaje
Dla mnie też ważne żeby wózek był lekki bo mieszkamy na 3 piętrze, ale wszystkie głębokie mają 10 kg+ więc jakoś się przemęczę pół roku, a spacerówkę kupię parasolkę i tyle
to jest link to filmiku na stronie producenta. Strasznej jakości ale pokazuje funkcjonalność. No i gdy się kliknie na nazwę u góry to jest reszta informacji. Wg mnie dobra cena a funkcjonalność super
Tylko, że ja na razie czekam na informacje od ciotki, która ma mi przywieźć jakiś wózek używany przez 1 dziecko podobno fajny. Niestety nie wiem nic więcej
Ale Coletto widziałam też w sklepie na żywca i pełen zachwyt gdy gość pokazał mi ten obrót o 360 stopni