reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

wozki

Co do ikei do bym sie zastanowila, nie wiem jak jakosciowo dla dzieci robia, ale pewnie tak samo jak inne rzeczy, meble sa masakryczne, w srodku puste tylko dwa podkady zbite i gotowe, z lozkami tam tez nie mam dobrych doswiadczen. Oczywiscie kazdy ma inne zdanie, ale ja bym wolala kupic gdzie indziej;)

reklama
Lidia gratuluje :))

Co do Ikea ja mam prawie cały dom w tych meblach, moi rodzice tak samo i nigdy nic mi sie nie rozwaliło, nigdy nic się samo nie rozkręciło, nie pekło. Osobiście złego słowa powiedziec nie mogę. Jedynie czego nie polecam z IKEA to sprzęt AGD. Mam całą kuchnię z IKEA , sprzęt działa, ale nie jest najwyższej jakości i jakbym mogła raz jeszcze zdecydować to wzięłabym ze sklepu producenta. Pozostałe meble są bez zastrzeżeń.

Ja też mam sporo mebli Ikea i są dobrej jakości. Jeździliśmy z mężem i macaliśmy meble BTW, Bodzio, Agata itp i żadne nie były tak dobre jakościowo jak Ikea. Myślę, że ostatnio poprawili jakość.

Zuzzi zgadzam się, z Agata meble to osobiście polecam kanapy - mają świetny wybór! BRW kompletnie mi sie nie podobają.

Love a masz jakieś konkretne marki wózków na oku? Podeślij, może pomożemy w decyzji

No wlasnie jak tam z wozkami.
Wszystkie juz zdecydowaly czy jeszcze decyzje nie zapadly?
Pamietajcie ze czasem trzeba sporo czekac na zamowiony wozek a czas juz nie leci tylko pedzi [emoji3]

Na razie mam na oku obaby zezu multi, używany na aukcji ale w dobrym stanie i za grosze. Jeśli się zdecyduje to dla starszego synka dokupie dodatkowe siedzenie na dłuższe wypady a na krótkie dostawke do wózka żeby mógł sobie stać :) bo typowo podwójnego chyba jednak nie ma sensu

A jaka konkretnie jest róznica wieku ? Bo jeśli kupisz podwójny to musisz się zastanowić ile czasu starszy będzie z niego korzystał, czy się opłaca. Młody wyrośnie i będziesz pchała bez sensu podwójny.

reklama
26,5 miesięcy.. I tak właśnie myślę że na pół roku to się nie opłaca kupować podwójnego

Do góry