reklama
malaga
Fanka BB :)
No w końcu udało mi się wejść na BB
I muszę lecieć do pracy 
Nie wiem, jak Wam to wytłumaczyć - to już nie pierwsza "wpadka" i zawsze kończy się tak samo.. Wszystkie te objawy ciążowe, o których pisałam, mogą być objawem czegoś innego - tak piszą na każdej stronie z "objawami"
Wszystko da się wytłumaczyć.. Nawet to plamienie 7 dni po owu - może to były plamienia przedmiesiączkowe :
Ale dziękuję Wam za wiarę i wsparcie
Będę informować na bieżąco 
Nie wiem, jak Wam to wytłumaczyć - to już nie pierwsza "wpadka" i zawsze kończy się tak samo.. Wszystkie te objawy ciążowe, o których pisałam, mogą być objawem czegoś innego - tak piszą na każdej stronie z "objawami"
Ale dziękuję Wam za wiarę i wsparcie
Elżbietka
mother of two sons&angel
malaga nie wymyśłaj zadnych palmien przedmiesiaczkowych! tobie należy sie fasolka!!
miłego dnia w pracy!!
miłego dnia w pracy!!
monika3
Mama Amelki i Filipka
Witam Wpadkowiczki 
szczególnie Ciebie Malaguś - niedowiarku jeden... ;D
czekamy...czekamy.... co ma być to będzie.... co by nie było będzie dobrze...
Elzbietka zna się na rzeczy jak mało która z nas...hihi
szczególnie Ciebie Malaguś - niedowiarku jeden... ;D
czekamy...czekamy.... co ma być to będzie.... co by nie było będzie dobrze...
Elżbietka pisze:malaga nie wymyśłaj zadnych palmien przedmiesiaczkowych! tobie należy sie fasolka!!
Elzbietka zna się na rzeczy jak mało która z nas...hihi
monika3
Mama Amelki i Filipka
Witaj Milusiu... fizycznie czuje sie dobrze...nic mnie nie boli i czekam na nadejście @...
ale szczerze powiem że teraz dopiero dociera do mnie że tak strasznie cieszyłam się z tych dwóch kreseczek na teścikach...tak bardzo cieszyłam się z ciąży a tu w taki brutalny sposób dowiedziałam się że to nie fasolka... pomyślcie tylko mogłam byc w 8tc...i to jest dla mnie straszne...
ale szczerze powiem że teraz dopiero dociera do mnie że tak strasznie cieszyłam się z tych dwóch kreseczek na teścikach...tak bardzo cieszyłam się z ciąży a tu w taki brutalny sposób dowiedziałam się że to nie fasolka... pomyślcie tylko mogłam byc w 8tc...i to jest dla mnie straszne...
Elżbietka
mother of two sons&angel
biedulko kochana!! przytulam mocno!!
ja dziisaj jak policzyłam zd gdyby ten mój brak @ to była ciąza, byłabym juz w 10 tyg....a tak??kicha!
ja dziisaj jak policzyłam zd gdyby ten mój brak @ to była ciąza, byłabym juz w 10 tyg....a tak??kicha!
reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
eh... czasmi dochodze do wniosku ze nie zasługuje na takie szczescie 
troche mi dzisiaj smutno, ale tak troszeczke... mam nadzieje ze zaraz mi minie
troche mi dzisiaj smutno, ale tak troszeczke... mam nadzieje ze zaraz mi minie
Podziel się: