reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
Pracuję - umowę mam do końca lutego, na zastępstwo, więc gdybym zaszła w ciążę nie przysługuje mi przedłużenie umowy :( :( :(

monika3 pisze:
Ech... Elżbietko... żeby to chciało chociaż wpaść. ::)

Dokładnie ::)

A jeśli chodzi o pracę, to chodziło mi o jakąś dłuższą umowę, albo chociaż zwykłą na czas określony, wtedy, gdybym zaszła w ciążę musieliby mi umowę przedłużyć, i macierzyńskie bym dostała ::)

Malagus ja jak wpadlam z corcia to mialam podobna sytuacje- moze nawet gorsza bo ja nie pracowalam.Maz pracow ale mial wowczas najnjizsza stawke.Ciezko bylo ale jak widac dalismy rade.Trzymam kciuki zeby to jednak byla wpadka. ;) ;) ;)

malaga pisze:
A jeśli chodzi o pracę, to chodziło mi o jakąś dłuższą umowę, albo chociaż zwykłą na czas określony, wtedy, gdybym zaszła w ciążę musieliby mi umowę przedłużyć, i macierzyńskie bym dostała ::)

Rozumiem Cie Malaguś... zawsze to dostaniesz jakieś pieniążki..
wkurza mnie ta nasz rzeczywistość ...wrrrr.... :mad:

magdalenkakol pisze:
.Ciezko bylo ale jak widac dalismy rade.Trzymam kciuki zeby to jednak byla wpadka. ;) ;) ;)

Tak magdalenko...moim zdaniem fasolka dodaje sił i wiary że będzie dobrze :)

malaga wpadki sa fajne moj kamil powstal jak ja to mowie planowany ale wpadkowy tzn to byl 20 dzien cyklu ipowiedzialm mezowi moze byc dzidzi a nie musi on byl bardziej na nie ale udalo sie coprawda przed slubem ale slub byl juz zaklepany wszedzie wiec dlatego mowie ze planowany synek..ale najlepsze ze to byl 0 dzien gdzie chyba juz niepowinno sie dziac takie rzeczy a jednak cuda sie zdazaja :)..dlatego weirzcie dziewczynki wierzcie :)

reklama
Do góry