reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
malaga, co ty opowiadasz ???
Zaraz zloje ci skore. Nie wolno tak myslec. Szansa na zaciazenie za pierwszym czy drugim razem jest naprawde mala, wiec to nie tak, ze nie mozecie, tylko akurat nie trafiliscie w "10" ;)

Szkoda tylko, ze ja jej nie zaliczam. No ale jak sie czlowiek zabezpiecza to gdzie tu marzyc o wpadce.

No ale jeszcze 3 m-ce....3 m-ce....3 m-ce....3 m-ce....3 m-ce....3 m-ce....3 m-ce....3 m-ce....3 m-ce....3 m-ce....3 m-ce....3 m-ce....3 m-ce....3 m-ce....3 m-ce....3 m-ce....3 m-ce....3 m-ce....3 m-ce....3 m-ce....3 m-ce....3 m-ce....3 m-ce....3 m-ce....3 m-ce....3 m-ce....3 m-ce....3 m-ce....3 m-ce....3 m-ce....3 m-ce....3 m-ce....3 m-ce....3 m-ce....3 m-ce....3 m-ce....3 m-ce....3 m-ce....3 m-ce....3 m-ce....3 m-ce....3 m-ce....3 m-ce....3 m-ce....3 m-ce....3 m-ce....3 m-ce....3 m-ce....3 m-ce....3 m-ce....3 m-ce....3 m-ce....3 m-ce....3 m-ce....3 m-ce....3 m-ce....3 m-ce....3 m-ce....3 m-ce....3 m-ce....3 m-ce....3 m-ce....3 m-ce.... ::) ::) ::) ::) ::) ::)

Agutku...jak ja sie "zapisałam" do grona Wpadkowiczek też miałam 3 m-ce czekania...
Ale to tak szybko leciało, że za niedługo miałam 1 z przodu...pamiętam że to właśnie Ty mi to uzmysłowiłaś...

Tak więc Agutku...3 m-ce zlecą a później będziesz się dziwić kiedy to się stało ::) ;D
A może międzyczasie zaliczysz wpadeczkę...czego Ci życzę ;)

A ja Wam mówię, że wpadki istnieją i doskonale znam taką osobę, nawet ją troszkę lubię - czasami ;) Boze bo zaraz posądzicie mnie o narcyzm :)

Agutek, Malaga, Monika ja tez zapisuję się na wpadeczkę do kwietnia, później zobaczymy ;)

reklama
Och...Maniolku...ja sie już wypisałam z Wpadkowiczek...jestem juz aktywną starczką ;D
Odstępuję Ci moje miejsce w Gronie Wpadkowiczek i życzę wpadki...powtórz poprzedni wyczyn.. ;D ;D ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry