Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Malaguś- co ja słysze - tudzież - czytam GRATULUJEMY!!!!!
Agutku - a TY się nie wykręcaj - zawsze jest jakies ale i mnóstwo przeciw...no, ale one są zawsze..a mijają wówczas, gdy najważniejszy cel..Skarb..nosisz pod sercem- UWIERZ! - u nas też od dobrych 4 lat było odkładanie..a bo..studia..a bo praca..a bo dom..itd..no, ale ile tak można..szczególnie, gdy się pragnie?.. Powodzrenia - wytrwaj w tym co postanowiłaś
Witam wsystkich Jak to fajnie miec nadzieje ze w twojim brzuszku rozwija sie nowe zycie!!!Nawet niemacie pojecia jak bardzo chce miec dziecko!!!W grudniu przestalam brac pigulki (siegniecie po ni było najwiekszyn błedem w mojim zyciu).Miałam juz 2 poronienia, wiec tylko i wylacznie czekam...miesiaczke mialam dotac w piatek, jak narazie jeszcze nic, ale strasznie bolaly mnie piersi i wczoraj rano bylo mi okropnie niebobrze mam nadzieje ze to jest moja WYMARZONA ciaza :laugh: Mój narzeczony twierdzi ze nadalbiore microgynon, nadal mam je przepisywane, lecz regularnie trafiaja do zlewu .Mysle ze jesli jestem w ciazy to porud powinien przypadac na grudzien wiec to bedzie idealny prezent dla calej rodziny!!!mam prosbe jesli ktorakolwiek z was ma jakiekolwiek materialy jak zajsc jak dbac o ciaze idt przeslijcie mi na meila kukus_klan@op.pl jwsli do srody nic sie niezmieni to zrobie sobie test i odrazu wam napisze o wyniku papatki
Agutku Nie analizuj... ;D Dasz sobie radę na pewno...przecież już tyle czasu czekałaś... :
Witam Cie Cieplutko natalciar1987 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Życzę Ci żeby to była upragniona fasoleczka :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Co do materiałów o ciąży to nie mam nic... Ale zajrzyj tutaj https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,6812.0.html