reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Ivi witaj!!! Czytaj i pisz o wszystkim co Ci na serduchu siedzi!!!
mam nadzieję że jakiś bociek zakrąży nad Wami i przyniesie Wam to maleńskie szczęście....
Powodzenia IVI!!!!!!

reklama
dzięki madziujka :) cieszę się, że was znalazłam :)
wiesz.. oboje chcielibysmy maleństwo.. moj ukochany ( jeszcze nie mąż) powiedzial mi któregoś dnia, że chciałby być młodym rodzicem. że nie chciałby rodzicielstwa zostawiać na później. A ja jak to kobieta, teraz nie mogę o tym zapomnieć :) dodatkowo mój niepochamowany instynkt macierzyński odezwał się ze zdwojoną siłą. A moje kochanie chyba się przestraszyło i unika tematu :( no coż, muszę się nauczyć cierpliwości (a cierpliwa nie jestem :(:(:( )

Ivi jak wiesz na wszystko jest czas... A faceci to tak maja że zminiają swoje nastwienie...ale tym sie n cnie martw..jak dzidzia się pojawi to napewno oszaleje ze szczęścia i będzie dumny jak PAW!! Zobaczysz!! A Tobie się nie dziwie że Cię woła juz natura...my to tu przechozimy co miesiąć hihiii

Hello Ivi ;D ;D ;D ;D

Ja i moje kochanie też jesteśmy młodzi i chcemy miec dzidziusia... :) :) :)
Życzę bardzo szybkiej wpadeczki kontrolowanej ;D ;D ;D ;D

dziękuję Julinka :*
niestety jak na razie to zbiera mi się na @ :( wczoraj caly dzien plakalam bez powodu i czepialam sie wszystkiego - az mi dzis glupio :) a o północy zaczełam czyścić kwiatka, bo stwierdziłam, że ma za dużo suchych listków- oczywiście robiłam to w sypialni po zapaleniu pełnego świetła:D podziwiam moje kochanie ze wytrzymuje ze mna w czasie PMS :D
cieszę się że jest na dużo - młodych, dzielnych, które mimo młodego wieku i w sumie cały czas niepewnej przyszłości starają się oto najpieknięsze co może być w życiu- o danie życia małemu człowieczkowi :)

Ivi no hormonki dają czadu!! A moze @ nie przyjdzie?
A PMS ...oj to nasza zmora , mój mąż to ma mnie dość w te dni...

IVI witam Cie serdecznie .. zapraszam na watek glowny i zycze szybkiego zafasolkowania :)

reklama
Elżbietko Co to za popis mężulkowi sprawiłaś... ??? ;D

Niestety homorek w czasie PMS mamy okropny...no ale cóżjak kochają to wytrzymają... ;D ;D ;D

Do góry