Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ivi witaj!!! Czytaj i pisz o wszystkim co Ci na serduchu siedzi!!!
mam nadzieję że jakiś bociek zakrąży nad Wami i przyniesie Wam to maleńskie szczęście....
Powodzenia IVI!!!!!!
dzięki madziujka cieszę się, że was znalazłam
wiesz.. oboje chcielibysmy maleństwo.. moj ukochany ( jeszcze nie mąż) powiedzial mi któregoś dnia, że chciałby być młodym rodzicem. że nie chciałby rodzicielstwa zostawiać na później. A ja jak to kobieta, teraz nie mogę o tym zapomnieć dodatkowo mój niepochamowany instynkt macierzyński odezwał się ze zdwojoną siłą. A moje kochanie chyba się przestraszyło i unika tematu no coż, muszę się nauczyć cierpliwości (a cierpliwa nie jestem )
Ivi jak wiesz na wszystko jest czas... A faceci to tak maja że zminiają swoje nastwienie...ale tym sie n cnie martw..jak dzidzia się pojawi to napewno oszaleje ze szczęścia i będzie dumny jak PAW!! Zobaczysz!! A Tobie się nie dziwie że Cię woła juz natura...my to tu przechozimy co miesiąć hihiii
dziękuję Julinka :*
niestety jak na razie to zbiera mi się na @ wczoraj caly dzien plakalam bez powodu i czepialam sie wszystkiego - az mi dzis glupio a o północy zaczełam czyścić kwiatka, bo stwierdziłam, że ma za dużo suchych listków- oczywiście robiłam to w sypialni po zapaleniu pełnego świetła podziwiam moje kochanie ze wytrzymuje ze mna w czasie PMS
cieszę się że jest na dużo - młodych, dzielnych, które mimo młodego wieku i w sumie cały czas niepewnej przyszłości starają się oto najpieknięsze co może być w życiu- o danie życia małemu człowieczkowi