reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
I znów trzeba było wstać ::) Ależ mi się nic nie chce, normalnie tragedia ::) Mam nadzieję, że Wy z większym zapałem chodzicie do pracy :p ;)

Pozdrawiam serdecznie i życzę MIŁEGO DNIA!!!! :D

3.gif

Próbowałam poczuć zapał, ale mi nie wyszło :p ;D

Idę wysuszyć włosy i lecę do pracy, bleee....

Jeszcze raz życzę miłego dnia :)

reklama
Nie wiem....zaczyna mnie to przerazac.
Oczywiscie nie zrozumcie mnie zle - pragniemy dziecka! Ale w obcenym ukladzie lepiej by by lo wlasnie za te 5 m-cy - bez stresow, pospiechu, czyli zdrowiej i bezpieczniej dla niunki.
Nie wiem juz co myslec. Staram sie byc spokojna, bo przeciez zdazaly mi sie juz nie raz opoznienia. Jednak w tym miesiacy pare razy zaszalelismy no i taka mysl sie pojawila, ze moze.... ::)

Do góry