reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Obym tylko pozniej miala z czego sie uczyc hihi :)
Bo nie ma na razie zadnych notatek gotowych (z niekotrych przedmiotow krazyly w zeszlym roku wiec bylo fajnie).
Ksiazki zadnej tez nie polecili...no a nie bedac na wykladach to czlowiek nawet nie wie co z ksiazki sie uczyc gdyby juz takowa mial hihi ;D ;D ;D

reklama
Uciekam pod prysznic, rozgrzać się trochę, bo jakaś taka wymarznięta jestem ;) Potem się położę w łóżeczku i może coś pooglądam w tv :)

Życzę wszystkim miłego wieczoru :) Trzymam kciuki za FASOLINKI i GROSZKI :D

Agutek - nie martw się, przed egzaminami wytrzaśniesz choćby spod ziemi jakieś notatki lub książki :D :D

Pa pa

A tak wogóle - dzień dobry wszystkim :D

Wyszłam o 6 z psami na spacer - wychodzę z klatki i oczom nie mogłam uwierzyć, że tyle śniegu przez noc napadało :D Pierwszy śnieg..

Zbieram się na zajęcia i tak strasznie mi się ziewa, a spałam 7 godzin - ostatnio rzadko mi się zdarza taki luksus ;)

Życzę wszystkim udanej niedzieli!! :D

DZIEN DOBRY!!

U mnie sniegu zostala raczej garstka, czyli to co nie stopnialo. A wczoraj ladnie padalo :)
Ja nie pojechalam do szkoly, za to sobie pospalam. Chociaz teraz jakos boli mnie glowa :(

Ja rowniez zycze milego dnia!!!!

Ja nie pojechalam do szkoly, za to sobie pospalam. Chociaz teraz jakos boli mnie glowa

Glowa juz mnie nie boli, tylko napier..... ::) ::) ::) ::) ::) Ups, to mi sie zaklnelo ;)

Nudze sie jak mops, a z drugiej strony nie chce mi sie nic robic. Malaga pewnie wlasnie pilnie sie uczysz co :)

Agutek pisze:
Malaga pewnie wlasnie pilnie sie uczysz co :)

No o 12 się jeszcze pilnie uczyłam :D Dziś były nawet fajne zajęcia :)

Wróciłam koło 15, odpoczęłam, zjadłam obiadek i wpadłam tutaj na moment :D Tradycyjnie :D

Cześć Agutku :D
Samopoczucie bardzo dobre - bo mimo że z przerwami, ale mogłam dłużej pospać - dziś idę na drugą zmianę do pracy :D
Poza tym było wczoraj bardzo miłe przytulanko z mężem - poszaleliśmy trochę :-[ :D Bez zabezpieczenia, choć jakość śluzu wskazuje na dni płodne :laugh: Że się mąż nie bał ;)
Żarty żartami, na nic nie liczę :) Dziś mam dobre nastawienie, jeśli chodzi o starania - parę rzeczy trzeba załatwić, zanim zaczniemy :)

Życzę miłego dnia :D

reklama
Elżbietka pisze:
malaga , nauka Agutka nie poszła w las ;) ;) ;). nic nei sugeruje, ale moze by tak czesciej wykorzystywac ten śluzik ;) :)

Dziś dopiero 12 dc, owu mam najczęściej koło 17-19 dc - już tyle razy kochaliśmy się 12, mawet 13 dc bez zabezpiecznia - i nic, że teraz też na nic nie liczę :)

Do góry