reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Trzeba być pozytywnie nastanionym:)!
U mnie @ też pewnie zbliża sie wielkimi krokami, ale co tam..czas pokaze:)
Trzymam wciaz Nagguś kciukasy:)

reklama
Bardzo bym chciała byc w ciąży ale musze czekac do obrony ktora mam w czerwcu!
Wiec doszlismy do wniosku, że odstawimy od stycznia pigułki i bedziemy uważać kalendarzyk śluz itp. jak cos sie przydarzy to bedziemy sie cieszyc a jak nie to od czerwca bierzemy sie ostro do pracy!

LANA pisze:
Monix-to pozostaje tylko życzyć Ci powodzenia w  Twoich zamierzeniach   ;D .

Przyłączam się - życzę powodzenia Monix :D

My też w planach mieliśmy podjęcie starań wiosną 2006 roku. Zobaczymy, czas zweryfikuje nasze plany :)

Monix pisze:
Bardzo bym chciała byc w ciąży ale musze czekac do obrony ktora mam w czerwcu!
Wiec doszlismy do wniosku, że odstawimy od stycznia pigułki i bedziemy uważać kalendarzyk śluz itp. jak cos sie przydarzy to bedziemy sie cieszyc a jak nie to od czerwca bierzemy sie ostro do pracy!
Monix, to mam bratnią duszę. Mam taką sama sytuację, no oprócz pigułek bo ich nie biorę już 1,5 roku :)
Starania planujemy zacząć w maju :) A w czerwcu tez mam obronę ;)

ja tez mam obrone w czercu..no, ale próbujemy już sobie z mezem...Tab można powiedziec, ze wcale nie brałam..łącznie przez ponad 5 lat może z pół roku..bardzo xle je znosiłam i za kazdym razem po miesiacu-dwóch zmienialam..bo raz ciało mnie po nich swędziało(noyenette-nie wiem dokładnie jak sie pisze?:)..za drugim razem dostałam wysypki (Harmmonet)..a jeszcze innym razem bardzo xle sie czułam (Cielest)..no i już od 1,5 roku przygode z tab zakończyłam:)..teraz czekam na@..badz fasolinkę...zdaliśmy się na los..:)

Agutek to w takim razie zabezpieczacie sie teraz jakos? Bo ja raczej chciałabym zajsc w II polowie roku nie wiem jak to bedzie czy nie bede musiała leżeć a w taim wypadku ciezko bedzie chodzic do szkoły i tak mam zaoczne bo chodze do pracy.

Monix ja tak samo chcę. Bo też pracuję i zaocznie studiuję i boję się, że może będą jakieś komplikacje itp. A do tego do szkoły mam 150 km. Więc używamy gumkę teraz, ale jak są niepłodne dni to czasem i bez ;)

reklama
Do góry