reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
Agutek pisze:
malaga jak tam przetrwalas caly dzien w pracy??

Ja czekam na @....cos czuje, ze bedzie miala opoznienie, a ja tak nie chce - mam teraz zjazd. Nie chce znowu sie meczyc :(

Przetrwałam jakoś 10 godzin, potem ponad 5 przed kompem - "praca domowa" :p ::) Położyłam się spać padnięta i o 5 pobudka ::)
Dziś się położę wcześniej - mam nadzieję ;)

Agutku - jak się "wystaraliście", to może nie będzie tak źle i na zjeździe nie będziesz mieć @ :p ;) :laugh:

Hihi dziewczyny podziwiam wasza wiare w cuda ;)
Ale tak szczerze to bardzo watpie. No a poza tym, mimo ze byloby wszystko przyspieszone i cieszylibysmy sie, to jednak mielismy sie trzymac planu. Jeszcze 5 m-cy :p Byloby mi na pewno latwiej na studiach. Ale i tak my juz na to nie mamy wplywu :D
Czuje sie jednak jak na @. Cos czuje, ze jutro sie pojawi....

Spokojnie :) Daje sobie na przyjscie @ jeszcze kilka dni. W ostatnim polroczu najdluzszy cykl wynoscil 34 dni, wiec prawdopodbnie teraz jest powtorka z rozrywki :D Mysle, ze zjazd bedzie idealnym przywolaczem @. Zreszta jak zawsze :mad:

reklama
Do góry