reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Hej Dziewczyny :D

Dziękuję Wam za kciuki - jesteście kochane :-* :-* :-* :D :D

Wszystko poszło wspaniale :D :D Dzieci były kochane, dziadkowie i babcie uprzejmi (a ciężko czasem bywało ;) ) i zadowoleni :D
Generalnie wszystko ok i cieszę się, że już po ;) :D

U mnie 14 dc, i owulacja przyszła.. Kłuje mnie strasznie w okolicy jajnika, normalnie zgina mnie wpół ::) Ech, i tak źle i tak niedobrze ;) Dobrze, że wiem, że jest ;)

Uciekam teraz do spania :)

DOBRANOC :D

reklama
Dzien dobry!

Cos rano chyba forum szwankowalo :(
U mnie dzisiaj 3 dzien cyklu i juz jest o niebo lepiej. Jeszcze 2 dni i bede miala znowu na miesiac spokoj :)
Co tam u was slychac? Dzis mamy piateczek...humory wiec powinny dopisywac ;D

Cześć Agutku i pozostałe Wpadkowiczki :)

Hmmm...niby piątek ale ja jutro do pracki ::) ale tylko do 13 najwyżej ;)

No ale poza tym i tak mam dobry humorek dzisiaj ;D :) ;D

Miłego dnia Kochane

Raczej nie pracuję czesto w soboty ;)...jedynie na początku roku...tak gdzieś do lutego ::)...a to dlatego że pracuję w biurze rachunkowym...no i wiesz...bilanse, pity i inne pierdoły ::) ;D

Witam :)

malaga super ze wszystko sie udalo ... a to ze czasem cos tam nie wychodzi to rzecz normalna , nigdy nie bedzie idelanie, ale na szczescie te "rzeczy" sa malo wyhaczalne ;)

Agutek i bardzo dobrze ze juz koncowka ;) ... u mnie to samo ... jeszcze tylko lekkie plamienia i koniec ;D ... humorki jak najbardziej dopisuja, tylko ze wstalam dzisiaj jakos tak ... jakby to powiedziec ... z jednej strony szczesliwa , a z drugiej nie :( ... mialam dzisiaj piekny a zarazem koszmarny sen ... snila mi sie moja babcia, dziadzius, przyjaciel rodzicow ( wszyscy swietej pamieci :( ) i jeszcze ktos mi sie snil ... malenstwo ... piekne zdrowe malenstwo ... moje utracone malenstwo :) :(... i kiedy juz mialam wziasc je na rece , zadzwonil telefon i nie zdarzylam :( :( :( .... napewno dlugo nie zapomne tego snu

Monisiu nie dosc ze to samo imie to jeszcze ten sam fach ;)

Pozdrawiam

Hej hoł ;D

pisze juz z domu, ale obiecalam sobie, ze naprawde tylko na chwile i uciekam do ksiazek. Wyszlam dzisiaj szybciej z pracy bo mialam sie uczyc, ale zamiast tego zaczelam sprzatac, potem gotowac obiad i wciagnelo mnie "Miasto kobiet" na TVN Style ::)
Takze teraz kilkanascie minut i ide robic ostatnie powtorki. Jutro znowu jade na uniwerek. Pewnie wymarzne paskudnie w pociagach bo temperatura ma nas nie rozpieszczac :)

reklama
Wlasnie przeczytalam informacje o wypadku w Warszawie na wiadukcie. Jakis koles jechal za szybko, wjechal na kraweznik a potem w ludzi stojacych na przystanku i niektorzy z nich sila uderzenia zostali wyrzuceni z wiaduktu...Rany, dlaczego tak nieodpowiedzialni ludzie jezdza po drogach. Normalnie plakac sie chce, ze niewinni ludzie stracili dzisiaj zycie przez takiego barana co 100km/h jezdzi po terenie zabudowanym :mad:

Do góry