reklama
A
Agutek
Gość
monika3 pisze:A ja jestem strasznie ciekawa jaka jest druga seria Lost'a...Najgorsze jest to że będę musiała czekać do jesieni...bo wtedy będzie emitowany w TVP1 :![]()
![]()
Moj maz mi chyba sciagnie z sieci, mowil, ze juz ma dostep do nich
Elżbietka
mother of two sons&angel
Agutku, jakie piękne dłonie
, takie arystokratyczne 
A
Agutek
Gość
Elżbietka pisze:Agutku, jakie piękne dłonie, takie arystokratyczne
![]()
Hihi, a gdzie tam, takie zwyczajne "ziemianskie"
A
Agutek
Gość
To zdjecie bylo robione dzien po naszym slubie 
A tak swoja droga to ty tez zmienilas avatarka prawda
Fajne zdjecie 
A tak swoja droga to ty tez zmienilas avatarka prawda
A
Agutek
Gość
malaga pisze:Dzień dobry
Dziś jadę z moją malizną do nowego domku.. Trzymajcie kciuki!! Ja to chyba gorzej zniosę niż mała :Strasznie się do niej przywiązałam i wolałabym ją zostawić u nas..
malaga i jak tam psinka oswoila sie z nowymi wlascicielami ??? Mam nadzieje, ze bedzie jej tam dobrze.
A
Agutek
Gość
malaga pisze:Przeryczałam wczoraj cały wieczórAgutek pisze:malaga pisze:Dzień dobry
Dziś jadę z moją malizną do nowego domku.. Trzymajcie kciuki!! Ja to chyba gorzej zniosę niż mała :Strasznie się do niej przywiązałam i wolałabym ją zostawić u nas..
malaga i jak tam psinka oswoila sie z nowymi wlascicielami ??? Mam nadzieje, ze bedzie jej tam dobrze.Tak strasznie mi jej brakuje
Strasznie się do niej przywiązałam przez ten tydzień.. Dzwoniłam i wiem, że pomału oswaja się z domownikami.. Niedługo już nie będzie o mnie pamiętać, jeśli już nie zapomniała
W samochodzie przespała ponad godzine na moich kolanach.. Wtedy też zrobiłam jej ostatnie zdjęcie..
Na pewno bedzie jej tam dobrze. I na pewno o tobie nigdy nie zapomni, zobaczysz! W koncu odmienilas jej zycie. Pieski pamietaja doskonale dobrych ludzi i sa im wdzieczne
A
Agutek
Gość
Jestem na chwilke, bo ide ogladac nastepny odcinek Lost'a ;D
reklama
Podziel się: