reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

ej wpadowiczki a wy gdzie sie podzialyscie?????
kajda mierze caly czas tym samym i caly czas mam 37.1-2 ..mam nadzieje ze to dobra wrozba jutro juz sie przekonam bo dzwonilam do gin i kazala mi isc jutro na bete ..takrze piastki zacisniete za mnie prosze was..bo bardzo sie boje :)

reklama
cześć

kajda może ja też od @ sprawię sobie elektronika, Będzie szybciej

Ja losta też nie oglądałam. Nie licząc 2 ostatnich odcinków. Może z 2 gą serią będzie lepiej.

Wiki Już trzymam i nie puszczam

Heheh Agutek no to wybilas do przodu niezle z tym Lostem ;D ... ja jestem na 8 odcinku 2 serii ;)

Wiki trzymam , trzymam :)

Cześć Dziewczynki :D

W końcu zaczynam na prostą wychodzić ;) Pierwsza umowa skończyła mi się z końcem lutego, dostałam nową na zastępstwo na 7 dni, a teraz jest szansa, że do końca czerwca jakoś przebiduję w przedszkolu :) Trzymajcie kciuki za ten 1 % niepewności :D

Pozdrawiam Was serdecznie :)

Odezwę się wkrótce ;)

Buziaki :)

reklama
Do góry